2018-05-17 17:28:26
Φωτογραφία για Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο: Έσωσε αγοράκι από φόλα! (ΦΩΤΟ + ΗΧΗΤΙΚΟ)
-Απίστευτο περιστατικό στην πλατεία Παναγοπούλου

-Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή – Πλέον κινδυνεύουν ακόμα και μικρά παιδιά

        Οι φόλες στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή λαμβάνουν αισίως επικίνδυνες διαστάσεις. Πλέον έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν απειλούνται μόνο τα ζώα αλλά ακόμα και μικρά παιδιά! 

      Η «Σ» βέβαια από την πρώτη στιγμή έχει επιστήσει την προσοχή ώστε να μην γίνει το κακό κάτι που απεφεύχθη την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή προ ημερών σε ένα από πιο κεντρικά και πολυσύχναστα μέρη του Αγρινίου. Στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι).

            Όπως κατήγγειλε στη «Σ» ο κ. Τάσος Χασαπάκης, προ ημερών είχε ξεκινήσει για την καθιερωμένη του βόλτα με το σκυλί του στην πόλη. Φτάνει λοιπόν στην πλατεία Παναγοπούλου και αντιλαμβάνεται ότι ένα αγοράκι, περίπου τριών ετών, που είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του, έχει βρει κάτι στο γκαζόν (στο σημείο που μας δείχνει στη φωτογραφία) και προσπαθεί να το φάει.......          Σπεύδει άμεσα στο σημείο και βλέπει μικρά λουκάνικα με δηλητήριο, που προφανώς προορίζονταν από ανεγκέφαλο που τα είχε αφήσει εκεί, για κάποιο τετράποδο. 


         Ευτυχώς η παρέμβαση του κ. Χασαπάκη ήταν άμεση και γλίτωσε το αγοράκι από τα χειρότερα! Μάλιστα όπως ανέφερε στη «Σ» ο ευσυνείδητος συμπολίτης μας, ενημέρωσε σχετικά για το συμβάν και την τοπική αστυνομία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό.

            Για το λόγο αυτό, σε πλήρη επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ της «Σ» προγραμματίστηκε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με επίκεντρο τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, την Κυριακή 27 Μαΐου στις 10 το πρωί, στην οποία θα λάβουν μέρος, μέλη των Φιλοζωικών Οργανώσεων Αγρινίου, Μεσολογγίου, Πάτρας και Ερατεινής Φωκίδας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί δράση στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη. Αντιδράσεις αναγκαίες που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την εξάλειψη των φαινομένων κακοποίησης και θανάτωσης ζώων.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

http://sinidisi.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ