2018-05-17 20:07:21
Φωτογραφία για Αυτή η viral φωτογραφία δείχνει γιατί η ξεκούραση μετά τη γέννα είναι τόσο σημαντική!
Χάρτινα πιάτα και πλακούντας, δύο πράγματα που φαίνονται τελείως άσχετα αλλά στην πραγματικότητα έχουν περισσότερα κοινά από ότι νομίζετε. Η Laura Fry, η γυναίκα πίσω από τη σελίδα του Facebook, Lab Work of Love – Lancaster, PA, μοιράστηκε πρόσφατα ένα ισχυρό γεγονός για τη σχέση μεταξύ αυτών των δύο οντοτήτων και είναι βέβαιο ότι θα σβήσει το μυαλό σας.

Μια συνήγορος της μητέρας και της γέννησης, σύμφωνα με το Scary Mommy, η Fry δημοσίευσε μια απλή εικόνα ενός πιάτου με μια μεζούρα για να δείξει τη διάμετρο της. «22 εκατοστά ή 8,6 ίντσες. Αυτή είναι η ακριβής διάμετρος ενός πιάτου, μια ωραία πορσελάνη στο σπίτι μας. Είναι επίσης η μέση διάμετρος ενός πλακούντα», γράφει η Fry στη λεζάντα. Αυτό είναι μια αρκετά τρελή οπτική, αν το σκεφτείτε για λίγο.

Συνέχισε να εξηγεί πώς υπάρχουν πολλοί «καλοί λόγοι» ώστε να ξεκουράζονται οι μητέρες για περίπου ένα μήνα μετά τον τοκετό
. «Ένας από αυτούς τους λόγους είναι ότι μετά τη γέννηση του μωρού, οι μητέρες έχουν τραυματιστεί στο εσωτερικό της μήτρας, όπου ο πλακούντας είναι συνδεδεμένος. Η πληγή θα χρειαστεί τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες για να θεραπευτεί τελείως». Η Fry προειδοποίησε ότι αν και μερικές νέες μαμάδες μπορεί να υποθέσουν ότι είναι μια χαρά μετά, στην πραγματικότητα είναι ακόμα ευάλωτες στις λοιμώξεις μετά τον τοκετό και την αιμορραγία.

Η Fry πρόσθεσε επίσης σε μια αξέχαστη υπενθύμιση: «Μητέρες, ξεκουραστείτε! Σύζυγοι, συνεργάτες, γονείς, φίλοι, φίλοι φίλων – αφήστε τες να ξεκουραστούν! Βοηθήστε όσο μπορείτε και μην τις αφήσετε να το παρακάνετε!»
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ