2018-05-18 01:22:37
Φωτογραφία για Ανεξάρτητο κέντρο απεξάρτησης Sotiros - Κέντρο Απεξάρτησης 12 βημάτων  ψυχοθεραπείας με γνωστικοσυμπεριφορική προσέγγιση
Το κέντρο απεξάρτησης Sotiros.gr, έχει φιλανθρωπικό ύφος δεν συνδέεται με κανέναν άλλο οργανισμό,πολίτικη παράταξη, θρησκευτική υπηρεσία ή οτιδήποτε άλλο.

Προπαντός δεν είναι υπο την επιτήρηση της εκάστοτε κυβέρνησης. Τα έξοδα του κέντρου τα φέρνουν εις πέρας μόνοι τους ...καθώς δε ζητάνε να έχουν κρατικές επιδοτήσεις.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η στέγη Sotiros.gr στελεχωμένη από άρτιο ψυχοθεραπευτικό προσωπικό και με βασική αρχή την προσπάθεια για μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις, προσφέρει πλήρη ψυχοθεραπευτική υποστήριξη σε άτομα και οικογένειες.

Απεξάρτηση από Ναρκωτικά & ΑλκοόλΚατάθλιψη και Διαταραχές προσωπικότηταςΑΜΕΑ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ

Το επίσημο site του κέντρου απεξάρτησης Sotiros.gr αναφέρει τα εξής:

Κέντρο Απεξάρτησης 12 βημάτων ψυχοθεραπείας με γνωστικοσυμπεριφορική προσέγγιση.

Έχουμε ανθρώπους που ξεπέρασαν πολύ σοβαρά προβλήματα όπως ναρκωτικά , αλκοόλ, τζόγος, κατάθλιψη, βουλιμία.


Εφόσον βρήκαν τη λύση, τη διαδίδουν στους υπολοίπους για να μπορέσουν να ζήσουν και αυτοί μια αξιοπρεπή ζωή, ελεύθεροι από κάθε είδους διαταραχή. Κάποιοι απ’αυτούς ασχολούνται χρόνια με τη συμβουλευτική ψυχολογία όπως και εμείς, διαθέτοντας εξωτερικούς συνεργάτες, ψυχιάτρους, οδοντιάτρους και  νομικούς συμβούλους.

Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ότι αναζητούμε πραγματική λύση μέσα από το πρόβλημα κάθε ατόμου.

 Πολλοί ναρκομανείς σήμερα, αρκούνται σε ημίμετρα και λύσεις με υποκατάστατα όπως μεθαδόνη , σούμπο/οπιούχα σκευάσματα και βαριές φαρμακευτικές αγωγές και καταλήγουν να κάνουν την ίδια ζωή που είχαν πάντοτε , με τη διαφορά ότι τώρα είναι «κρατικά πρεζάκια»· καταθλιπτικοί που αρκούνται στο να μην έχουν αυτοκτονικούς ιδεασμούς αλλά να παραμένουν κοινωνικά ανενεργοί.

Στόχος μας είναι οι άνθρωποι που μας επισκέπτονται, ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, να γίνουν ενεργοί πολίτες με όρεξη για ζωή, υπεύθυνοι, δημιουργικοί και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

Δεν συνδεόμαστε με κανέναν άλλον οργανισμό, είμαστε ανεξάρτητοι, αυτόνομοι και τα έξοδα μας τα φέρνουμε εις πέρας εμείς οι ίδιοι.

Έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο ασφαλή και ελεύθερο από εξωτερικές επιρροές. Αισθανόμαστε τελείως ελεύθεροι όταν εκφραζόμαστε γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με τις αρχές επιβολής του νόμου.

Μέσα από τη μέθοδο θεραπείας που θα ακολουθήσει κανείς θα ανακαλύψει ότι η ζωή του βελτιώνεται σταθερά, μέρα με τη μέρα και διατηρείται ισορροπία διανοητική και ψυχική . 

Οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους, συγγενείς, φίλους, εργοδότες, γείτονες, συντρόφους, μπαίνουν σε μία άλλη βάση, με πιο στερεά θεμέλια και πραγματικά απολαμβάνουμε την επαφή με τους γύρω μας, που τόσο μας δυσκόλευαν.

Προτείνουμε να είστε ανοιχτόμυαλοι και να δώσετε μία ευκαιρία στον εαυτό σας. Το πρόγραμμά μας είναι απλό και εύκολο έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να το ακολουθεί στην καθημερινή του ζωή έχοντας άμεσα αποτελέσματα.

Κλείσε τώρα ραντεβού για δωρεάν αξιολόγηση , μελέτη και σχεδιασμό πλάνου ανάρρωσης

Περισσότερες πληροφορίες στο sotiros.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ