2018-05-18 16:02:30
Φωτογραφία για Δήμαρχος Κάρπαθου: Απάντηση στον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ - συνταρακτικά λόγια για Ηλιάκη - Μπαλταδώρο
Συνταρακτική ήταν η ομιλία του Δημάρχου Καρπάθου, Ηλία Λάμπρου κατά την οποία έστειλε μήνυμα στον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ και την Τουρκία και αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο ήρωα της

Πολεμικής Αεροπορίας Γίωργο Μπαλταδώρο.

"Τιμούμε τη μνήμη ενός αληθινού πατριώτη ενός φλογερού μαχητή. Να υποκλιθούμε μπροστά στο μεγαλείο της θυσίας του. Όσα χρόνια και αν περάσουν, επιστρέφουν στην γκρίζα εκείνη ημέρα. Τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον Τούρκο πιλότο", ανέφερε ο κ. Λάμπρου.

"Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε που έφυγε. Οι τουρκικές προκλήσεις που έρχονται, συνεχείς και αδιάκοπες.", συνέχισε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Τουρκική προκλητικότητα, λέγοντας: "Δεν πρόκειται λένε να επιτρέψουν τετελεσμένα στο Αιγαίο. Θα πάρουν όπως λέει τα απαραίτητα μέτρα. Ένα από αυτά είναι και η συνθήκη της Λωζάνης. Και μέσα σε όλα αυτά αναμένουμε εναγωνίως την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας."

"Αείμνηστε σμηναγέ τίποτα δεν άλλαξε από τότε που έφυγες. Εκεί κάπου στον ουρανό, μπορεί να συναντήσεις και τον Γίωργο Μπαλταδώρο και να τον αγκαλιάσεις." ανέφερε κάνοντας μνεία και στον αδικοχαμένο ήρωα της ΠΑ, Γιώργο Μπαλταδώρο.

"Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στα ιδανικά και στις αξίες. Θα είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.", δήλωσε στέλνοντας μήνυμα στο Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Ακάρ.

onalert.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ