2018-05-18 16:41:15
Φωτογραφία για Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας πίσω από το έγκλημα στην Κοδριγκτώνος – Δεν γνωρίζει καν ο 80χρονος ότι σκότωσε με μανία την σύντροφό του
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Κοδριγκτώνος - Αδύνατον να πάρουν οι αστυνομικοί κατάθεση από τον 80χρονο που σκότωσε την 77χρονη σύντροφό του

- Πάσχει από βαριάς μορφής άνοια και κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του

- Χτύπησε την άτυχη γυναίκα με τις γροθιές του και το τηλεκοντρόλ πριν την πνίξει

- Είχε το πρώτο σοβαρό επεισόδιο πριν από σχεδόν τρεις μήνες

- Σοκαρισμένος ο γιος του θύματος, τον περιγράφει ως έναν σοβαρό και καλό άνθρωπο

Μια τραγωδία. Μια θλιβερή ιστορία πίσω από ένα έγκλημα. Ένα έγκλημα που έγινε από έναν άνθρωπο βαθιά άρρωστο. Η δολοφονία της 77χρονης από τον 80χρονο σύντροφό της μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν στην οδό Κοδριγκτώνος σόκαρε τους πάντες. Ακόμη περισσότερο σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τη ζωή του ζευγαριού.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κρεββάτι που μοιραζόταν με τον σύντροφό της. Ο 80χρονος την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο με το τηλεκοντρόλ τόσο δυνατά, που κομμάτια πλαστικού είχαν μείνει στο άψυχο κορμί της. Την είχε επίσης γρονθοκοπήσει πριν την πνίξει με το μαξιλάρι.


Ο 80χρονος άνδρας φαίνεται πως έγινε δολοφόνος εξαιτίας της αρρώστιάς του. Πάσχει από βαριάς μορφής άνοια. Λόγω της κατάστασής του, οι αστυνομικοί, που τον βρήκαν χθες (17.05.2018) λίγες ώρες μετά το έγκλημα να περιφέρεται με ματωμένα χέρια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, δεν μπορούν ούτε κατάθεση να του πάρουν.

Αμέσως μόλις τον εντόπισαν, τον μετέφεραν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Κι εκεί διαπίστωσαν πως πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα κρυβόταν μια τραγική ιστορία.

Ο διάλογος με την… πόρτα του κρατητηρίου

Ο 80χρονος δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Όταν τον μετέφεραν στα κρατητήρια της Ασφάλειας ήταν αδύνατον να του πάρουν έστω κατάθεση. Για ομολογία, δεν το συζητά κανείς. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 80χρονος καθόταν μπροστά στην πόρτα του κρατητηρίου και της… μιλούσε.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έλεγε: «Γιώργο, άνοιξε την πόρτα«, «Εντάξει Γιώργο, κλείσε την πόρτα«, «Άνοιξε Γιώργο πάλι την πόρτα να φέρει δροσιά«. Τον 80χρονο εξέτασε ψυχίατρος, που έκρινε το χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ήθελαν να έχουν στήριγμα στα γεράματα

Ο δράστης της δολοφονίας είναι μόνος τον κόσμο. Δεν έχει κανέναν συγγενή. Πριν από πέντε χρόνια γνώρισε την 77χρονη και αποφάσισαν να περάσουν τα γεράματά τους μαζί. Και οι δυο άλλωστε είναι Αιγυπτιώτες και είχαν πολλά να τους ενώνουν.

Ο γιος του θύματος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της μητέρας του ήταν καλός και σοβαρός άνθρωπος. Η μητέρα του, είπε, αποφάσισε να συζήσει με τον 80χρονο γιατί δεν ήθελε να γίνεται βάρος στα παιδιά της. Για να έχουν και οι δυο ένα στήριγμα στα γεράματά της.

Το πρώτο επεισόδιο στην Κοδριγκτώνος

Όλα πήγαιναν καλά ανάμεσα στο ηλικιωμένο ζευγάρι. Πριν από σχεδόν τρεις μήνες, μετακόμισαν στο διαμέρισμα της οδού Κοδριγκτώνος. Τα πρώτα σημάδια της πολύ σοβαρής μορφής άνοιας άρχισαν να εμφανίζονταν πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Αλλά πριν από τρεις μήνες ήρθε το πρώτο μεγάλο επεισόδιο.

Ένα πρωί, λίγο αφού είχαν μετακομίσει στο νέο σπίτι, ο 80χρονος σηκώθηκε από το κρεββάτι και φορώντας ακόμα τις πυτζάμες του, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού για να φύγει. Η 77χρονη προσπάθησε να τον σταματήσει. Αλλά εκείνος την έσπρωξε, τη χτύπησε, έκλεισε την πόρτα κι έφυγε. Δυο ώρες μετά τον βρήκαν να περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας με τις πυτζάμες του ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ