2018-05-18 17:55:26
Φωτογραφία για ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ
Για την ύπαρξη πολλών ονομάτων στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπογραμμίζοντας την πολιτική βούληση για την επίλυση του ονοματολογικού.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, για το αν θα υπάρξει συμφωνία με την πΓΔΜ, μέσα στον Ιούνιο, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε πως «δεν πρόκειται να προεξοφλήσει την κατάληξη των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων, το βέβαιο είναι ότι πολιτική βούληση υπάρχει. Ωστόσο, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, έχουμε ακόμα αρκετή απόσταση να διανύσουμε μέχρι να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία».

Παράλληλα, επανέλαβε πως η κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με αίσθημα ευθύνης για την επίλυση ενός ζητήματος που ταλαιπωρεί τη χώρα μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή για σχεδόν 30 χρόνια.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα της γείτονος για το όνομα που προτάθηκε από την πΓΔΜ, ο Υπουργός Επικράτειας είπε πως πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο, πρόσθεσε πως αυτό είναι ουσιαστικό θέμα στις διαπραγματεύσεις και θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε ότι δεν μπορεί να είναι αντικείμενο δημοσίων συζητήσεων. Συμπλήρωσε πάντως πως ακόμα δεν έχουν καταλήξει οι δυο πλευρές στο όνομα.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ