2018-05-19 12:20:46
Φωτογραφία για Ο Λάκης Λαζόπουλος σ’ έναν απολαυστικό διπλό ρόλο.. σε μία συζήτηση από το Υπερπέραν, με φρέσκια επικαιρότητα και αγαπημένους guests!
Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι έρχονται ξανά κοντά σας το  Σάββατο 19 Μαΐου στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με το μοναδικό τους χιούμορ και ο καθένας με την ξεχωριστή του ταυτότητα, για να τα σχολιάσουν όλα.

Πρώτη εμφάνιση στη σκηνή για την πασίγνωστη τραγουδίστρια Μήτση Καραμήτση, που μαζί με την Καρακαλτάκα (Ματθίλδη Μαγγίρα) ψάχνουν να βρουν τρόπους να ανταπεξέλθουν στον ανελέητο ανταγωνισμό για το νυχτοκάματο των μπουζουκιών.

Οι Βλάχοι βάζουν τα καλά τους και μπαίνουν σε ρόλους πρίγκιπα (Καρόλου) και δούκισσας (Καμίλα) για να υποδεχτούν την επανάκτηση των μισθών που έρχεται Μπροστά σε αδιέξοδο η Ελληνίδα Μάνα. Από τη μια η Όσλο (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), που έχει πάρει το πάνω χέρι στο σπίτι και από την άλλη τα ερωτικά καλέσματα του συζύγου της (Κώστα Βουτσά) που του έταξε παιδί για να καρπωθεί με τη σειρά της τη σύνταξή του. Θα βρεθεί λύση;

Η φρενίτιδα καλά κρατεί στους Γέρους με τη Γριά να δίνει κρυφά υπνωτικά στον Γέρο για να κάνει τη ζωή της και δηλώνει συμμετοχή στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Game of Love.


Ο Ισοβίτης παρέα με τον συγκρατούμενό του (Σωτήρη Καλυβάτση) κουβεντιάζουν για το τι συμβαίνει στα παραδίπλα κελιά όπου φιλοξενούνται διάσημοι πρώην πολιτευτές.

Στο πάνελ του Κομμωτηρίου, θα τεθούν ζητήματα αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια , θα γίνουμε μάρτυρες μιας ερωτικής εξομολόγησης αλά “Power of Love” και θα σχολιάσουν την Eurovision με τον δικό τους καυστικό τρόπο.

Οι Θεσσσαλονικείς θα μιλήσουν για τα συναισθήματά τους βγαίνοντας από το ΟΑKA, άλλα θα μιλήσουν και για τη Χαλκιδική.

Η Πλούσια θα κάνει μόνη της πρόωρες εκλογές στην Εκάλη ενώ θα μιλήσει για τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Για τον Φευγουλέα η ώρα του αποχωρισμού έφτασε, καθώς ο γιος του (Σταύρος Σβήγκος) πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος. Θα είναι άραγε η τελευταία κουβέντα που κάνουν χωρίς να του αποκαλύψει την αλήθεια; 

Ο Μούτσος και ο Σκαραβαίος αναλύουν τα προβλήματα της πολυετούς έγγαμης συμβίωσης και σχολιάζουν τον έρωτα στα χρόνια του ριάλτι, πηγαίνοντας την συζήτηση σε άλλο level.

Ο Τζίμης βρίσκεται σε διαδικασία ταχύρρυθμων μαθημάτων. Καρδιτσιώτικα με το κορίτσι που του αρέσει (Τζένη Θεωνά) και μαθήματα ζωής από τον Κερατσινίωτη φίλο του (Μάνο Ιωάννου). Θα περάσει στις εξετάσεις;

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το τι συμβαίνει στην Κόλαση καθώς το Υπερπέραν επιστρέφει δυνατά. Καραμανλής και Παπανδρέου κρύβονται από τον Μητσοτάκη σε έναν απολαυστικό διπλό ρόλο από τον Λάκη Λαζόπουλο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ