2018-05-19 15:58:11
Φωτογραφία για Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Just Married!
Λίγα λεπτά μετά τις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε το μυστήριο του γάμου του πρίγκιπα Harryκαι της Meghan Markle, στο γοτθικού ρυθμού παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Widsor. 

Ο Δούκας του Σάσεξ, Harry και η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan μόλις παντρεύτηκαν με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. 

Βγαίνοντας από την εκκλησία το νεόνυμφο ζευγάρι έδωσε το πρώτο δημόσιο φιλί και στη συνέχεια αφού χαιρέτισε τον κόσμο που ήταν έξω από το κάστρο, αναχώρησε για τη βόλτα με την άμαξα.

Just Married! O Harry και η Meghan βγαίνουν από την εκκλησία..

Ο γάμος του ήταν όπως τον περίμεναν όλοι παραμυθένιος και ονειρικός! 

Τα βρετανικά Μέσα δεν δίστασαν να σχολιάσουν ότι ο Harry ως γαμπρός ήταν  ιδιαίτερα αγχωμένος ενώ μόλις αντίκρισε την αγαπημένη του με το νυφικό έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένος και εκείνη τη στιγμή γύρισε και της είπε: «Δείχνεις εκπληκτική. Μου έλειψες!»


Ο πρίγκιπας ευχαρίστησε επίσης τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο που συνόδευσε τη Meghan στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Να θυμίσουμε ότι το νυφικό της Meghan Markle έφερε την υπογραφή της Clare Keller για τον οίκο Givenchy ενώ η διαμαντένια τιάρα στο κεφάλι της νύφης, κατασκευάστηκε το 1932 και δανείστηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

«Το επίκεντρο του φορέματος είναι η ανοιχτή λαιμόκοψη που πλαισιώνει χαριτωμένα τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση. Η γραμμή του νυφικού εκτείνεται προς τα πίσω με τρόπο ώστε να δημιουργούνται μαλακές στρογγυλές τσακίσεις που καλύπτονται από τριπλή μεταξωτή οργάντζα. Τα τρουά-καρ μανίκια προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεωτερισμού», ανέφερε η ανακοίνωση των Ανακτόρων.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ