2018-05-19 19:15:16
Φωτογραφία για Ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως επισκέφθηκε τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς
Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως, Αμφιλόχιος, στις φυλακές, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

 

Η συνάντηση κράτησε για μιάμιση ώρα, ήταν πνευματικού περιεχομένου, σύμφωνα με πληροφορίες, και διεξήχθη σε

 

Οι Έλληνες στρατιωτικοί ήταν σε καλή κατάσταση και όπως πληροφόρησαν το μητροπολίτη, περνούν το χρόνο τους μελετώντας.

 

Χθες βράδυ ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως με αφορμή το μήνα νηστείας του Ραμαζανιού, που διανύουν οι μουσουλμάνοι, παρέθεσε δείπνο ιφτάρ, στο οποίο παρέστησαν μουσουλμάνοι θρησκευτικοί λειτουργοί και κάτοικοι της Αδριανούπολης, ενώ παρέστη μαζί με την οικογένειά του και ο υπάλληλος του δήμου Αδριανουπόλεως που είχε συλληφθεί από τις ελληνικές αρχές πρόσφατα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος υπάλληλος εξέφρασε για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του προς το μητροπολίτη για το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό του επαναλαμβάνοντας πόσο καλά του φέρθηκαν στην Οριεστιάδα οι ελληνικές αρχές.

 

 

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, ο Μητροπολίτης συνάντησε το μουφτή και το νομάρχη της Αδριανούπολης για να του ευχηθεί με αφορμή το ραμαζάνι, σημειώνοντας κατά τις συνομιλίες που είχαν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των θρησκειών για την γεφύρωση των όποιων διαφορών.

 

Πηγή: ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κουκιά της άνοιξης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κουκιά της άνοιξης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ