2018-05-20 12:25:49
Φωτογραφία για Στα μαύρα Αχαΐα και Ηλεία - Δύο παλικάρια έφυγαν λίγες ημέρες πριν τη γιορτή τους - Ο σπαραγμός των οικογενειών για δύο αξιαγάπητα και εργατικά παιδιά
Σε λίγες ημέρες θα γιόρταζαν την ονομαστική τους εορτή. Και οι δύο όπως λένε, όσοι τους γνώριζαν, αξιαγάπητα παιδιά Και οι δύο στο μεροκάματο από μικροί, Εργατικοί και πάντα με προσφορά στην οικογένειά τους. Ο Κώστας Κόλλιας από τη Μιτόπολη Αχαΐας και ο Κώστας Γιαννόπουλος από την Βάρδα Ηλείας, "'εσβησαν" λίγες ημέρες πριν τη γιορτή τους. Ο πρώτος σε εργαστικό δυστύχημα στη ΒΙΠΕ και ο δεύτερος όταν εξετράπη η νταλίκα που οδηγούσε.

Αχαΐα και Ηλεία είναι ντυμένη στα μαύρα. Δεν θα γιορτάσει αύριο.

Στη 1 το μεσημέρι σήμερα Κυριακή από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μιτόπολης συγγενείς και φίλοι θα του πουν το «τελευταίο αντίο» στον Κώστα Κόλλια και στη συνέχεια θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Όπως έγραψε το tempo24.gr, ο άτυχος 34χρονος έπεσε από ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου που ήταν υπεύθυνος βάρδιας, ενώ αναζητείται και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.


Συγγενείς και φίλοι του άτυχου εργάτη, στα Χαρμπιλέικα, όπου διέμενε με την οικογένειά του, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό. "Ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Τον γνώριζα πολύ καλά. Εργατικός και καλός οικογενειάρχης", μεταφέρουν μιλώντας στο tempo24.gr.

O Κώστας Γιαννόπουλος ήταν μόλις 26 ετών.

Είχε όνειρα και όλη τη ζωή μπροστά του. Τα ξημερώματα του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή όταν η νταλίκα που οδηγούσε  εξετράπη της πορείας της στην ΕΟ Λαμίας – Άμφισσας στο ύψος του Σκαμνού.

Η 44χρονη μάνα του παληκαριού, που μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν έφτασε από την Βάρδα Ηλείας στο Νοσοκομείο Λαμίας, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που την είχε βρει. Θρήνος και πόνος αβάσταχτος... Σε λίγες ημέρες θα αγκάλιαζε το παιδί της για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τη γιορτή του. Η μοίρα όμως, έπαιξε σκληρό παιχνίδι για την οικογένεια των βιοπαλαιστών.

Νωρίτερα είχε φορτώσει στη Βιομηχανική περιοχή της Λαμίας και έμφορτο το μεγάλο όχημα επέστρεφε στην Πάτρα. Ο ίδιος ήταν γεννημένος στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, ζούσε όμως και δραστηριοποιούνταν στη Βάρδα Ηλείας όπου ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές. Όλοι μιλούν για ένα αξιαγάπητο παιδί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ