2018-05-20 14:40:32
Φωτογραφία για Δεν πάει ALPHA- Ετοιμάζει και δεύτερη εκπομπή...
Θεωρούσαν δεδομένο πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ανήκε στο δυναμικό τους αφού πίστευαν ότι είχε «ψηθεί» η συμφωνία.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο project που απέκτησαν στον ALPHA το «μαγείρευαν» για αυτόν. Τελικά όμως τον... άρπαξαν οι απέναντι, στον ΣΚΑΪ, οπότε στο κανάλι της Κάντζας θα πρέπει πλέον να αναζητήσουν άλλο πρόσωπο. Ο λόγος για τον «πρώτο Έλληνα Master Chef  όπως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, τον Άκη Πετρετζίκη.

Όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit ο ALPHA απέκτησε τα δικαιώματα του ριάλιτι μαγειρικής «Bake Off» με σκοπό να το βγάλει την επόμενη σεζόν και για αυτό στελέχη του σταθμού είχαν συναντήσει τον Άκη Πετρετζίκη για να αναλάβει την παρουσίαση.Αν και τα στελέχη του ALPHA έκαναν επαφές και με άλλα πρόσωπα, στην κορυφή της λίστας ως ιδανικός παρουσιαστής ήταν ο Πετρετζίκης, κάτι που το γνώριζε κι ο ίδιος και για αυτό στο κανάλι της Κάντζας θεωρούσαν ότι την επόμενη βδομάδα θα επισημοποιηθεί η συνεργασία
. Ωστόσο, την ίδια περίοδο ο γνωστός και πετυχημένος σεφ… ψηνόταν κι από τους απέναντι, στον ΣΚΑΪ, με τους οποίους συνεργάζεται φέτος, ενώ βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού του Φαλήρου ανήκουν πλέον και… παλαιοί του γνώριμοι από το MEGA, που μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων ξεκίνησε την τηλεοπτική πορεία του. Φαίνεται λοιπόν ότι από τη μία η προηγούμενη πολύχρονη συνεργασία και από την άλλη οι προτάσεις που του έγιναν από τον ΣΚΑΪ ήταν ικανές να τα «σπάσει» με τον ALPHA λίγο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο Newsit ο Άκης Πετρετζίκης την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Kitchen Lab» αλλά και με μία άλλη καινούργια εκπομπή με την οποία θα συνδυάζει ταξίδια, μαγειρική και συνεντεύξεις. Η καινούργια αυτή εκπομπή είναι ακόμα στο «μαγείρεμα» με τα στελέχη του ΣΚΑΪ αλλά είναι προγραμματισμένο να βγει κι αυτή στις αρχές της καινούργιας σεζόν. Έτσι λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης θα συνεχίσει και next year στο κανάλι του Φαλήρου κάτι που ανατρέπει τα σχέδια του ALPHA που τον ήθελαν επικεφαλής στο καινούργιο μαγειρικό ριάλιτι που ετοιμάζουν…!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ