2018-05-21 10:00:14
Φωτογραφία για Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν το μέλλον της σειράς! Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;
Στο περιοδικό «Τηλέραμα» μίλησαν οι πρωταγωνιστές του «Σόι Σου», σχετικά με το μέλλον της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Alpha.

 Οι «Ζουζουνέλ», Ιωάννα Ασημακοπούλου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι και δήλωσαν «ασφαλείς» σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που θυμίζει... στίβο μάχης.

 Η όμορφη κωμική ηθοποιός σχολίασε πως «βλέπει» πολύ θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει η σειρά και τη νέα σεζόν, δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένη για τη συγκεκριμένη συνεργασία. «Νομίζω είναι πολύ σπάνιο στην εποχή μας να συνεχίζει μια τέτοια σειρά για πολλά χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τη "Μουρμούρα". Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη συνεργασία, για τον χαρακτήρα που ερμηνεύω, για την απήχηση που έχει στον κόσμο και στα παιδιά κυρίως, που είναι οι πιο αυστηροί κριτές. Δεν μας έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά νομίζω ότι όλοι θα συνεχίσουμε με μεγάλη χαρά» δήλωσε.

Αντίστοιχα, όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Σίγουρα μας χαροποιεί, επειδή βλέπουμε ότι υπάρχει μια δυναμική η οποία από χρόνο σε χρόνο μεγαλώνει, σε ένα τοπίο που δεν ευνοεί τις σειρές
. Γενικότερα, το κομμάτι της μυθοπλασίας του Alpha αποδεικνύει πως δεν ισχύει αυτό που λένε συχνά, ότι "ο κόσμος αυτά θέλει να δει". Ο κόσμος θέλει να δει κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή. Μπορεί να είναι η "κλειδαρότρυπα" -των ριάλιτι-, αλλά μπορεί να είναι και μια έξυπνη κωμική ή δραματική σειρά. Σίγουρα δείχνει κάτι ότι το κοινό την παρακολουθεί πιστά 4 χρόνια».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ