2018-05-21 12:40:27
Φωτογραφία για Ελληνική έρευνα λέει ότι το μέγεθος μετράει και μάλιστα πολύ. Δείτε πιο είναι το ελληνικό μέσο όρο και το κόλπο για να μην είσαι ανεπαρκής
Παρόλο που είναι ευρέως γνωστό ότι το μέγεθος μετράει, ήρθε μία 8ετή έρευνα από το ανδρολογικό ινστιτούτο Αθηνών που επιβεβαιώνει πλέον την λαϊκή πεποίθηση.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας δεν είναι μόνο η επιβεβαίωση ότι το μέγεθος μετράει, αλλά το γενικό μέσο όρο που σύμφωνα με 3000 άνδρες και 3000 γυναίκες είναι τα 17 εκατοστά. Ναι όσο απίστευτο και αν ακούγετε και παρόλο που είναι 4 εκατοστά περισσότερο από το παγκόσμιο μέσο όρο οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τα 13 εκατοστά.

Τα στοιχεία της έρευνας δόθηκαν στη δημοσιότητα κατά του διάρκεια εκδήλωσης για το νέο τμήμα sex coaching, που αρχίζει τη λειτουργία του στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο.

Οι συμμετέχοντες απάντησαν ανώνυμα σε ερωτηματολόγιο στο Διαδίκτυο και τα ευρήματα συνδυάστηκαν με τις πραγματικές μετρήσεις, που έγιναν σε άνδρες που επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο.


Μία άλλη εντυπωσιακή έρευνα από το πανεπιστήμιο του Μιλάνου και με επικεφαλή καθηγητή τον Μαριο ντελ Άγκλι κατάφερε έδειξε ότι υπάρχει ένα φυτό που ονομάζετε επιμήδιο με φοβέρα σεξουαλικά οφέλη τόσο στον άνδρα όσο και στην γυναίκα.

Με βάση αυτό το φυτό δημιουργήθηκε ένα βιολογικό σεξουαλικό superfood που λύνει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτισης από την πρώτη κουταλιά χωρίς τις παρενέργειες που έχουν όλα τα γνωστά χημικά φάρμακα και το εντυπωσιακό είναι ότι λειτουργεί εντυπωσιακά και στις γυναίκες κατά της εμμηνόπαυσης και στην αύξηση της λίμπιντο.

Μπορείτε να δείτε το προϊόν που σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους εδώ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ