2018-05-21 22:00:14
Φωτογραφία για Ζώδια: Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνετε σε μια σχέση;
Κανείς δεν είναι τέλειος. Αν και σίγουρα κάποιοι έχουν άλλη γνώμη για τον εαυτό τους! Το να χτίσεις μια υγιή και τρυφερή σχέση βασισμένη σε αμοιβαία συναισθήματα αγάπης και σεβασμού είναι ένα από τα πιο σπουδαία πράγματα στη ζωή.

Όλοι όμως έχουμε κάποια ελαττώματα που μπορούν να γίνουν εμπόδιο στο χτίσιμο μίας σχέσης. Και τα ζώδια ξέρουν ποια είναι αυτά! Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη του ζωδίου σας και αποφύγετέ τα, αν θέλετε να στεριώσει η σχέση σας.

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Αχ, οι Κριοί! Τόσο συναισθηματικοί που μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό για τον σύντροφό τους. Δίνουν πάντα σημασία σε αυτόν που αγαπάνε και συντονίζονται απόλυτα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Δυστυχώς όμως, ο Κριός συχνά ζητάει την ίδια συναισθηματική ανταπόδοση. Ζώδιο ενεργητικό και παθιάρικο, οι εκπρόσωποί του κάποιες φορές προσπαθούν απεγνωσμένα να βεβαιωθούν για τα συναισθήματα του συντρόφου τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκνευρισμό και ζήλεια, εάν νιώσουν ότι δεν αγαπιούνται αρκετά.


Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Εάν είναι καλός σε κάτι ο Ταύρος, αυτό είναι η ανθεκτικότητα. Ζώδιο που θέλει να κάνει οικογένεια και να έχει μια απλή ζωή, το μεγαλύτερο προσόν τους είναι ταυτόχρονα και το μειονέκτημά τους. Η τάση τους να κάνουν μία ήρεμη έως και βαρετή ζωή μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση τους μπλέκεται στα δίχτυα της ρουτίνας. Δεν αρέσει άλλωστε σε όλους να κάνουν συνέχεια τα ίδια πράγματα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Οι συναρπαστικοί Δίδυμοι ξέρουν τι θέλουν και παράλληλα καταφέρνουν να είναι αναξιόπιστοι μέσα σε μια σχέση, ειδικά εάν τσακώνονται με τον σύντροφό τους. Αυτή ή ένταση μπορεί να προκαλέσει άσχημα συναισθήματα και να ωθήσει έναν Δίδυμο να υψώσει ένα τείχος ανάμεσα σε αυτόν και τον σύντροφό του γιατί νιώθει πληγωμένος.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι είναι παθιασμένοι και αγαπησιάρηδες, όλοι το ξέρουμε αυτό. Δυστυχώς όμως, αυτό σημαίνει ότι μπορούν να απομακρύνουν πολύ κόσμο από δίπλα τους λόγω της υπερβολής τους. Ο Καρκίνος χρειάζεται κάποιον που δεν φοβάται να τον θαυμάζουν και είναι έτοιμος να το ανταποδώσει.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου. Και το περήφανο αυτό ζώδιο είναι ενεργητικό και διψάει για τον θαυμασμό των γύρω του. Ακριβώς όμως επειδή θέλουν να τους αγαπάνε όλοι, συχνά ντρέπονται να ζητήσουν τη βοήθεια κάποιου και ειδικά αυτού που αγαπάνε. Πεισματάρηδες και τελειομανείς, μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση και στους ίδιους και στον σύντροφό τους. Αναζητούν κάποιον να τους καταλάβει και να τους δείξει πόσο περήφανοι είναι γι’ αυτούς και τα κατορθώματά τους.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Οι Παρθένοι θέλουν να γίνονται όλα με ακρίβεια. Και μπορεί αυτό να τους κάνει τους τέλειους φίλους, αλλά σαν σύντροφοι μπορούν να γίνουν ενοχλητικοί. Διαφωνίες, όπως το πού πρέπει να πάει το κάθε τι ή πώς πρέπει να γίνεται η κάθε δουλειά είναι συχνές ανάμεσα σε έναν Παρθένο και τον σύντροφό του. Με άλλα λόγια, ζητά να δείξει πώς θέλει να γίνονται τα πράγματα. Αν είστε μαζί του, είναι η απόδειξη ότι νοιάζεστε και ότι ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες του.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί λατρεύουν την ισορροπία. Παρόλα αυτά, το ίδιο ακριβώς αίσθημα του δικαίου που τους διακατέχει μπορεί να τους ωθήσει να γίνουν αναποφάσιστοι όταν βρίσκονται μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις. Ο Ζυγός θέλει να υπολογίζει κάθε πιθανό σενάριο, δυσκολεύοντας τον εαυτό του να καταλήξει στις επιλογές του, από το να αγοράσει ένα σπίτι μέχρι το πού να παντρευτεί. Αυτό το χαρακτηριστικό του Ζυγού μπορεί να εκνευρίσει τον σύντροφό του και να οδηγήσει σε ανούσιες καβγάδες.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Όταν ένας Σκορπιός ερωτεύεται, το κάνει με όλο του το είναι. Παραδομένος στο πάθος και τον ρομαντισμό του, ο Σκορπιός είναι από τους πιο ευγενικούς και δοτικούς συντρόφους που θα συναντήσετε. Όταν ερωτεύεται! Γιατί το ζώδιο αυτό μπορεί πολύ εύκολα να υψώσει τοίχους απέναντι στους άλλους για να προστατεύσει τα συναισθήματά του. Όταν πέσει ο τοίχος, όλα είναι τέλεια, αλλά μέχρι τότε ο Σκορπιός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σκληρό καρύδι.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μπορεί ένας Τοξότης να λατρεύει να είναι ερωτευμένος, αλλά μια σχέση γι’ αυτούς είναι αρκετά περίπλοκο θέμα. Οι Τοξότες νιώθουν συχνά την ανάγκη να κατακτήσουν και να συνεχίσουν το κυνήγι, ακόμα και εις βάρος μιας μόνιμης σχέσης. Πιο επιρρεπής στην απιστία από τα υπόλοιπα ζώδια, ο Τοξότης είναι σημαντικό να έχει μέσα σε μια σχέση την ευκαιρία να περνάει καλά και να κάνει νέα πράγματα, ώστε να μην νιώθει την ανάγκη να απιστήσει.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Το να έχεις σχέση με έναν Αιγόκερο είναι σαν να έχεις έναν άνθρωπο μόνο για σένα. Τον ξέρεις καλύτερα απ’ όλους και η προθυμία τους να αγαπηθούν και να είναι πιστοί είναι τα δυνατά τους σημεία. Η σοβαρή συμπεριφορά τους όμως μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, αφού δυσκολεύονται να πιάσουν κουβέντα με κάποιον και ίσως θεωρηθούν αγενείς.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ζώδιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό, οι Υδροχόοι συχνά δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Μοιάζουν να είναι συνέχεια στον κόσμο τους, όποιος δεσμεύεται με έναν Υδροχόο θα πρέπει να ξέρει ότι συχνά χρειάζεται χώρο και χρόνο για να σκεφτεί. Μπορεί να ακούγεται σαν μειονέκτημα, αλλά ο Υδροχόος χρειάζεται δίπλα του κάποιον που να σέβεται αυτή την ανάγκη.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες χωρισμού με έναν Ιχθύ είναι τα χρήματα, αφού δυσκολεύονται να τα διαχειριστούν. Η επιπόλαιη σχέση τους με τα οικονομικά μπορεί να αποβεί προβληματική για τον σύντροφό τους, γι’ αυτό και χρειάζονται κάποιον που να τους παροτρύνει να είναι πιο προσεκτικοί, βρίσκοντας τρόπους να διαχειρίζονται αυτοί τα χρήματα και των δύο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ