2018-05-22 00:24:33
Φωτογραφία για Πώς η Σάννυ Μπαλτζή αποχαιρέτησε τον παππού της κόρης της Χάρρυ Κλυνν
Με δύο πολύ συγκινητικές φωτογραφίες η Σάννυ Μπαλτζή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον πρώην πεθερό της Χάρρυ Κλυνν.

Η στιχουργός ήταν επί χρόνια παντρεμένη με τον Νίκο Τριανταφυλλίδη, που πέθανε το 2016, και είχαν μαζί μία κόρη τη Λώρα.

Για να αποχαιρετήσει τον παππού της κόρης της πόσταρε δύο φωτογραφίες πλάι-πλάι: Στη μία ο Χάρρυ Κλυνν κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του Νίκο την ημέρα που γεννήθηκε. Στη δεύτερη φωτογραφία, παππούς πια, κρατάει με τον ίδιο τρόπο την εγγονή του Λώρα.

Η γνωστή στιχουργός έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες:

«Πατέρας και γιος -Παππούς και εγγονή Η γέννηση η αγάπη και ο θάνατος. Η ζωή μικρή διαδρομή σε ένα μεγάλο όνειρο. Με κάθε Αντίο μαθαίνεις ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Η Σάννυ υπήρξε σύζυγος του σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη για τρία χρόνια και απέκτησαν μαζί μια κόρη τη Λώρα. Η Σάννυ είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον γιο του Χάρρυ Κλυνν: «Είμαι όμως και πολύ τυχερή που διάλεξα για πατέρα του παιδιού μου, τον Νίκο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος είναι μια τρομερή προσωπικότητα της μουσικής. Το να πάρει αυτό το παιδί λίγο από μένα και λίγο από το Νίκο είναι ό, τι καλύτερο».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ταξίδι στη μεσαιωνική Μπαγιέ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ταξίδι στη μεσαιωνική Μπαγιέ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ