2018-05-22 06:49:30
Φωτογραφία για Εμπλοκή πρώην διεθνούς έλληνα ποδοσφαιριστή σε στοιχηματικό κύκλωμα τζίρου 1 εκατ. ευρώ στη Σουηδία


Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής εμπλέκεται ως ύποπτος στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στημένων αγώνων του σουηδικού πρωταθλήματος.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για στημένα ματς Γ΄κατηγορίας της Σουηδίας, τα οποία πονταρίστηκαν στοιχηματικά στην Ελλάδα. Μάλιστα στο ένα από αυτά εμπλέκεται ομογενειακή ομάδα που ονομάζεται «Ακρόπολις».

Ο κ. Σιμιτζόγλου ελέγχει λίστα 35 υπόπτων, μεταξύ των οποίων και ο Ελληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής. Στην κατοχή της Δικαιοσύνης βρίσκονται τραπεζικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι μόνο τον Οκτώβριο του 2015 οι Ελληνες παίκτες του στοιχήματος κέρδισαν και εισέπραξαν από τα χειραγωγημένα σουηδικά ματς περίπου 1 εκατ. ευρώ!

"ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ" ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Μία απίστευτη υπόθεση παράνομης στοιχηματικής εταιρείας  εξετάζει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας


 Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος. Πρόκειται για διαδικτυακή μικρή αγγελία, η οποία αναγράφει ότι «είναι προς πώληση το domain της στοιχηματικής εταιρείας 1xbet.gr». Το εντυπωσιακό είναι ότι η συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα βρίσκεται στην black list της Ελληνικής Επιτροπής Παιγνίων. Δηλαδή η λειτουργία της ιστοσελίδας είναι παράνομη! Το σχετικό έγγραφο προς τον κ. Ζαγοραίο απέστειλε η εισαγγελέας εφετών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου. Ρεπόρτερ της εκπομπής επικοινώνησε με τον φερόμενο ως πωλητή, ο οποίος επιβεβαίωσε την αγγελία και ζήτησε 15.000 ευρώ!

ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νέο χειραγωγημένο ματς αποκάλυψε η έρευνα της Sportradar. Η Εταιρεία Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης που είναι συμβεβλημένη με την UEFA και την ΕΠΟ, απέστειλε τον 27ο φάκελο φετινού ύποπτου αγώνα της Football League που είναι η αναμέτρηση Αρη – Απόλλωνα Λάρισας (3-0) της 25ης Απριλίου 2018.

Στο μεταξύ, εντοπίστηκε σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα ποντάρισμα ερασιτεχνικού αγώνα Κυπέλλου της Κρήτης ανάμεσα στην Επισκοπή Ρεθύμνου και του ΠΑΝΟ Μαλλίων Ηρακλείου που διεξήχθη τον Απρίλιο του 2018. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2017 στην ιστοσελίδα εμφανίστηκε διαθέσιμος προς στοιχηματισμό και φιλικός ερασιτεχνικός αγώνας (Μινωϊκή-Τύλισος).

skai.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ