2018-05-22 09:24:19
Φωτογραφία για Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Απαθανατίζονται για πρώτη φορά, μετά τον πριγκιπικό γάμο
Γάμος ήταν και πέρασε, γάμος ήταν και πάει. Και δεν μιλάμε για οποιονδήποτε γάμο, αλλά για έναν royal (aka βασιλικό) γάμο ο οποίος έκανε το Σαββατοκύριακο μας να περάσει πολύ όμορφα, με αρκετό ρομαντισμό και στεναχώρια που ο Harry δεν είναι πια single. Ήταν όμως όλα υπέροχα και σίγουρα θα κάνουμε καιρό τον ξεχάσουμε.

Κι ενώ φυσικά περιμένουμε με αγωνία και ανυπομονησία την πρώτη εμφάνιση του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex μετά τον γάμο, είχαμε μία άλλη εμφάνιση, αυτήν της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, η οποία κάλυψε προσωρινά το κενό μας. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge απαθανατίστηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά τον γάμο και στην φωτογραφία έδειχναν πολύ χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Και γιατί να μην είναι θα μας πεις και δίκιο θα έχεις. Ο William και η Kate πήραν την επιστροφή για το Kensington και ο φακός τους τσάκωσε μέσα στο αυτοκίνητο την στιγμή που έφταναν στο σπίτι τους. Το αμάξι βέβαια είχε φιμέ τζάμια και έτσι στάθηκε δύσκολο να καταλάβουμε αν και ο George με την Charlotte ήταν μέσα σε αυτό ή είχαν επιστρέψει νωρίτερα με κάποιον άλλο τρόπο.


Ο William και η Kate φορούσαν γυαλιά ηλίου, ωστόσο δεν δίστασαν να χαμογελάσουν στον φωτογραφικό φακό που τους απαθανάτιζε εκείνη την στιγμή. Είναι άγνωστο ακόμη το που έμειναν οι δυο τους εχθές στο βράδυ, ωστόσο πριν από τον γάμο το ζευγάρι έμεινε στο Κάστρο Windsor παρέα με τα δύο του παιδιά.

Περιμένουμε πλέον να δούμε και το νέο πριγκιπικό ζεύγος, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους. Δες τη φωτογραφία με τον William και την Kate στην φωτογραφία παρακάτω.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ