2018-05-22 12:50:35
Φωτογραφία για Τι φοβάται η Τυτώ; το παιδικό βιβλίο της αστυνομικού Δ.Γκουτζολίκα


Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε με 

μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου ΄΄Τι φοβάται η Τυτώ;΄΄, της συγγραφέα-συνάδερφου Δέσποινας Γκουτζολίκα, για το οποίο μίλησαν

οι α) Δρ. Μαρία Γιαννακού,  Διδάκτορας Νευροψυχολογίας του Α.Π.Θ.- Ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ- ψυχοθεραπεύτρια, β) Νικόλαος Καραφυλλίδης,  Αξιωματικός ΕΛ.Α.Σ.-συγγραφέας και  γ) Ιωάννα Γκανέτσα, αστυνομικός και συγγραφέας, ενώ τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τόλιας. Υποστηρικτής της εκδήλωσης μεταξύ άλλων ήταν η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η οποία είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει τον πολιτισμό και την παιδεία, ιδιαίτερα όταν αυτή πηγάζει από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Την Ένωση μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αχιλλέας Καλαμπούκας και η Γενική Γραμματέας κα. Αφροδίτη Λιάκου, οι οποίοι  απένειμαν στην συγγραφέα ένα λάβαρο της Τοπικής μας, έδωσαν συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια της, και της ευχήθηκαν ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της.


                                               ‘Servo per amikeco’

                                      ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

                                Για την  Τ.Δ. Λάρισας   

         Ο Πρόεδρος                                                H Γενική Γραμματέας

     Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ                               Αφροδίτη ΛΙΑΚΟΥ    
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ