2012-06-02 08:25:42
Φωτογραφία για ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ
Η διαχείριση της πίεσης και το άνοιγμα του ρυθμού είναι ο αγωνιστικός στόχος του Ολυμπιακού στον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για τα δύο κυριότερα στοιχεία που τόνισε πως θέλει από τους παίκτες του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, εν όψει του σημερινού (02/06, 19.00) αγώνα στο ΣΕΦ, που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Σέρβος τεχνικός, ποντάροντας στην πολύ καλή φυσική κατάσταση που διακρίνει τους «ερυθρόλευκους», προέτρεψε τους παίκτες του να προσπαθήσουν να ανοίξουν το ρυθμό της αναμέτρησης, ώστε να βρεθούν σε θέση ισχύος για την κατάκτηση της νίκης και, κατ’ επέκταση, του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς όσο και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, επιχείρησαν τόσο την Πέμπτη (31/05) όσο και χθες (01/06) να αφαιρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση από τις πλάτες των παικτών τους. Είναι δεδομένο πως η κρισιμότητα του σημερινού (02/06) τελικού έχει επιφέρει επιπρόσθετο άγχος στις τάξεις της ομάδας, άπαντες άλλωστε γνωρίζουν πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο λάθους. Η τεχνική ηγεσία τούς προέτρεψε, επίσης, να παίξουν ελεύθερα στην επίθεση και να μη διστάσουν να πάρουν προσπάθειες για σουτ όταν τους δοθεί η ευκαιρία.


Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα του Ντούσαν Ίβκοβιτς σήμερα (02/06) δεν θα έχει την παραμικρή αλλαγή σε σχέση με ό,τι προηγήθηκε των τεσσάρων τελικών που έχουν γίνει έως τώρα. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθεί το πρωί και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν, εν συνεχεία η ομάδα θα γευματίσει και το τεχνικό επιτελείο θα προχωρήσει στην τελική ανάλυση του αγωνιστικού πλάνου, προτού όλοι μαζί πάρουν το δρόμο για το ΣΕΦ για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ