2018-05-23 10:46:48
Φωτογραφία για Το press room του Φώτη Κουβέλη!
Του Ηλία Προύφα

Τους συναντάμε σε όλες σχεδόν τις περιοδείες του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη. Από τη Λέσχη Αξιωματικών Ορεστιάδας μέχρι τη ΣΜΥ στα Τρίκαλα, το ΑΤΑ και την 1η Στρατιά στη Λάρισα.

Αναφερόμαστε στους συνεργάτες του ΑΝΥΕΘΑ Γιώργο Μελισσουργάκη και Λευτέρη Βουλγάρα.

Έμπειρα στελέχη, άριστοι γνώστες του αντικειμένου, έχουν αναβαθμίσει κατά πολύ και τον τομέα ενημέρωσης του ΑΝΥΕΘΑ, στον οποίο όταν απαιτηθεί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Κυρίως ο πρώτος ο οποίος βρίσκεται παντού. Έβρο, Λήμνο, Νησιά, Θεσσαλία, οπουδήποτε χρειαστεί είναι πάντα μπροστά. 

Χωρίς έπαρση, γκρίνια και μιζέρια, αλλά με χαμόγελο και  θετική διάθεση για συνεργασία έχουν πετύχει πάρα πολλά με τους δημοσιογράφους που γνωρίζουν στα μέρη που επισκέπτονται. 

Τους συναντήσαμε και πάλι προχθές κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Φώτη Κουβέλη σε Λάρισα και Τρίκαλα, όπου τα πάντα λειτούργησαν στην εντέλεια και οι τοπικοί δημοσιογράφοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Βέβαια στο πετυχημένο team του press room του ΑΝΥΕΘΑ συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα με big boss τον εξαίρετο Διευθυντή Κυριάκο Ζηλάκο.

Δείτε φωτό του kranosgrQ
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ