2018-05-24 10:00:19
Φωτογραφία για Διαρροή: Την Παρασκευή στην Αίγινα η Μαρία Κορινθίου θα παρουσιάσει κάτι μεγάλο
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην Αίγινα θα παραβρεθεί η Μαρία Κορινθίου την Παρασκευή 25/05/18 για την φωτογράφιση της δικής της συλλογής ρούχων.

Η σειρά θα φέρει την υπογραφή της γνωστής ηθοποιού και θα κυκλοφορήσει με την υποστήριξη της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρείας μόδας Parizianista.gr για το καλοκαίρι του 2018.

Το σχεδιαστικό επιτελείο της Parizianista κρατάει καλά κρυμμένη και ασφαλισμένη όλη την συλλογή της Μαρίας Κορινθίου η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην επίσημη φωτογράφιση της εταιρείας που θα γίνει στην Αίγινα. Η εταιρεία θέλει να διασφαλίσει στο απόλυτο τυχόν διαρροές από την συλλογή, ώστε να αποφευχθούν κρούσματα απομιμήσεων και αντιγραφών από άλλες εταιρείες. Η κολεξιόν αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του καλοκαιριού και θα διοχετευθεί σε όλο το δίκτυο χονδρικής που διαθέτει η εταιρεία σε 12 χώρες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πωλείται σε βιτρίνες του Λονδίνου, του Μιλάνου, του Ντουμπάι κα.


Για όσες θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους μπορούν να μπουν στον παρακάτω σύνδεσμο και να δουν κάποια επίλεκτα κομμάτια που δημοσίευσε η ίδια η εταιρεία από την νέα συλλογή της για την σεζόν του καλοκαιριού 2018 κάνοντας προπαραγγελίες.

Εδώ θα βρείτε την συλλογή που θα κοσμήσει τις βιτρίνες καταστημάτων σε όλο τον κόσμο για το καλοκαίρι του 2018 και αναμένεται να γίνει χαμός φέτος.Να σημειώσουμε εν συντομία πως η Parizianista αποτελεί μία εταιρεία πρότυπο στον χώρο της μόδας, η οποία ανταγωνίζεται παγκόσμιους κολοσσούς έχοντας μία μόνιμη αναπτυσσόμενη εξέλιξη. Δημιουργεί μόδα, πραγματοποιώντας συνεχόμενους ποιοτικούς ελέγχους από εξειδικευμένο επιτελείο εξασφαλίζοντας πάντα την οικονομικότερη τιμή και χαρίζοντας μοναδικά σχέδια και συλλογές.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ