2018-05-24 13:37:33
Φωτογραφία για Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου Ένας νεκρός
Ηλικίας 50 ετών ο άτυχος άνδρας - Τραυματίστηκαν ο Αλβανός οδηγός του ΙΧ, η 9χρονη

κόρη του που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και ένας άλλος άνδρας - Ακούσαμε κάτι πριν πέσει το ΙΧ στη στάση, λένε αυτόπτες μάρτυρες

Τραγωδία με έναν άνδρα 50 ετών νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Μεταμόρφωση όταν ΙΧ έπεσε - κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες - πάνω σε στάση λεωφορείου.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 50χρονος περίμενε στη στάση στην οδό Παπανδρέου 119 όταν έπεσε το ΙΧ πάνω του στις 8:20 το πρωί. Στο σημείο βρισκόταν και ένας 78χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί ελαφρά και ο Αλβανός οδηγός του ΙΧ καθώς και η 9χρονη κόρη του που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο. 

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι στο ασημί Volkswagen άνοιξαν και οι δύο αερόσακοι, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στη στάση.


Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ και το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων.

Εργαζόμενος στην περιοχή που είδε το αυτοκίνητο να έχει πέσει στη στάση τραυματίζοντας θανάσιμα τον άτυχο 50χρονο είπε στο protothema.gr ότι «πριν χτυπήσει το αυτοκίνητο τη στάση κάτι άκουσα, κάτι πηγε να αποφύγει γι' αυτό και γύρισα. Μετά είδα το ΙΧ να έχει βρει τη στάση και τον άνθρωπο να έχει σφηνωθεί».

Όπως λέει «είδα τον οδηγό χτυπημένο στο τιμόνι και είδα ένα κοριτσάκι στο πίσω κάθισμα να φωνάζει "μπαμπά, μπαμπά". Το μόνο που μου είπε όταν την ρώτησα τι συνέβη ήταν ότι "ο μπαμπάς με πήγαινε σχολείο"».

«Δεν είδα να έχει συμβεί κάτι πριν αλλά κάτι άκουσα, κάτι έγινε πριν» υποστήριξε ο εργαζόμενος αυτός.

Είδα το θύμα που ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στην κολόνα και το αυτοκίνητο, περιέγραψε στην κάμερα του protothema.gr μια γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα.

Οπως συνήθως γίνεται στις περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων, οι αστυνομικοί θα πάρουν δείγμα ούρων και αίματος από τον οδηγό του ΙΧ προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρισκόταν τη στιγμή του δυστυχήματος.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιχάλης Καρπέτας που μίλησε στο protothema.gr χαρακτήρισε «ανεξήγητο» το δυστύχημα καθώς, όπως είπε, «στο σημείο ο δρόμος είναι ευθεία και δεν έχει κάποια στροφή».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ