2018-05-24 15:01:01
Φωτογραφία για Αυτή την εβδομάδα το #TheWallGR είναι αντρική υπόθεση!
Το “The Wall”, το κορυφαίο gameshow στον κόσμο, επιστρέφει και αυτή την εβδομάδα, με δύο  νέα επεισόδια. Δύο αδέρφια και δύο πολύ καλοί φίλοι  θα διαγωνιστούν, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του Γρηγόρη και θα τα βάλουν με τον «Τοίχο», θα ρισκάρουν και θα διεκδικήσουν τα μεγάλα ποσά!

Ας τους γνωρίσουμε:

Την Πέμπτη 24 Μαΐου, ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του “The Wall”, δύο αδέλφια, τον Γιώργο και τον Ευάγγελο Ευαγγελόπουλο, οι οποίοι αν και πολύ διαφορετικοί είναι οι καλύτεροι φίλοι και μεγάλα πειραχτήρια.  Ο Γιώργος, 32 χρονών έχει κατάστημα με παιδικά ρούχα, πολύ μακριά μαλλιά ράστα, τα οποία δεν κόβει με τίποτα, παίζει ντραμς και ενοχλεί με τη μουσική τον αδερφό του και την κοπέλα του, που μένουν στο πάνω διαμέρισμα. Ο Βαγγέλης 35 χρονών είναι ηλεκτρολόγος και «ψαρώνει» τον κόσμο λέγοντας ότι είναι ηλεκτροτεχνίτης. Στόχος τους είναι να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν για να βοηθήσουν την οικογένεια τους αλλά και να μπορέσουν να κάνουν ένα ονειρεμένο ταξίδι στην Ιαπωνία.


Μιχάλης Σίσκας και Άγγελος Νταντάλιας, δύο φίλοι, πολλά χρόνια! Έρχονται αυτή την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο “The Wall”, με στόχο, φυσικά το έπαθλο. Ο Μιχάλης, 36 ετών, εκπαιδευτικός, και ο Άγγελος, δικηγόρος. Ο πρώτος θέλει με το έπαθλο να συνεχίσει να βοηθάει οικονομικά την οικογένειά του, ενώ ο δεύτερος επειδή είναι φανατικός θαυμαστής του θεσμού της Eurovision. Όνειρό του να καταφέρει να ανοίξει ένα δικό του ραδιοφωνικό σταθμό που θα παίζει τραγούδια της Eurovision.

The Wall – Νέα συγκλονιστικά επεισόδια! Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Μαΐου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ