2018-05-24 15:23:28
Φωτογραφία για Κρήτη: Ο συνταξιούχος αστυνομικός θείος, η ανιψιά και οι γυμνές φωτογραφίες


Μια συγκλονιστική υπόθεση που έχει εξοργίσει και αναστατώσει μια ολόκληρη τοπική κοινωνία 

βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστής ένας άνδρας γύρω στα 65, συνταξιούχος αστυνομικός, σε χωριό λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ekriti, ο πρώην αστυνομικός διατηρούσε ερωτική σχέση με μια κοπέλα μέχρι και πριν λίγους μήνες, από όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την αστυνομία λένε ότι η κοπέλα - που πλέον είναι ενήλικη - είναι συγγενής της γυναίκας του.

Εκείνη καποια στιγμή αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους και να συνεχίσει τη ζωή της. Αυτό, δεν άρεσε καθόλου στον 65χρονο ο οποίος ξεκίνησε να την απειλεί. Πως; Βγάζοντας στη φορά γυμνές φωτογραφίες τις οποίες είχε στον υπολογιστή του από όταν ήταν ακόμα ανήλικη! Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα του αποδίδουν οι αστυνομικοί, ο συνταξιούχος δεν δίστασε να την εκβιάζει ζητώντας της και 200 ευρώ κάθε 15 μέρες, προκειμένου να μην βγάλει στη φόρα τις φωτογραφίες της!

Η απίστευτη αυτή ιστορία καταγγέλθηκε πριν λίγα 24ωρα από την ίδια την κοπέλα. Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έφτασαν στα ίχνη του και βρήκαν στον υπολογιστή του συνταξιούχου, γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας.

Ο εν λόγω άνδρας προσήχθη στην Αστυνομία αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο. 

ekriti.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ