2018-05-24 17:41:09
Φωτογραφία για Η ιστορία πίσω από το σμαραγδένιο δαχτυλίδι της Diana που φόρεσε η Meghan είναι αρκετά θλιβερή
Το συγκεκριμένο κόσμημα ήταν ένα από τα αγαπημένα της Πριγκίπισσας της Ουαλίας Πέρα από το Stella McCartney φόρεμά της και τις Aquazzura μεταξωτές γόβες της με την γαλάζια σόλα, η Meghan Markle πηγαίνοντας στο prive party του γάμου της στο Frogmore House, φόρεσε ένα ακόμα εντυπωσιακό αξεσουάρ που τολμάμε να πούμε ότι επισκίασε τα άλλα δύο κομμάτια.

Μπαίνοντας στην γαλάζια E-Type Jaguar που οδηγούσε ο Πρίγκιπας Harry και χαιρετώντας τους φωτογράφους, ολόκληρος ο πλανήτης «κόλλησε» στο κοντινό που απαθανάτισε το ακουαμαρίνα, σμαραγδένιο δαχτυλίδι της. Το custom made αυτό κόσμημα, αξίας πάνω από 75.000 Ευρώ, ανήκε στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ήταν ένα από τα πράγματα της που είχαν περάσει στην κατοχή του μικρού γιου της Harry, μετά το δυστύχημά της τον Αύγουστο του 1997.

Η ιστορία πίσω από αυτό το δαχτυλίδι κρύβει την χαρακτηριστική θλίψη της Πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία «εμφανιζόταν με διαφορετικό πάντα τρόπο» σε πολλές από τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής της
. Το συγκεκριμένο πολυτελές αξεσουάρ το άλλαξε μετά το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, το 1996, αφαιρώντας του τα μικρά, λευκά διαμάντια που είχε γύρω από την κεντρική πέτρα του, γιατί δεν άντεχε να της θυμίζει την εποχή που το είχε αποκτήσει και ήταν ακόμα παντρεμένη μαζί του. Η νέα, πιο minimal εκδοχή του ήταν και αυτή που είδαμε πάνω στα δάχτυλα της Meghan και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι «έδενε» απόλυτα με την Οσκαρική, αλλά minimal, λευκή τουαλέτα της. Ελπίζουμε πάνω της να σταθεί «πιο τυχερό» και να συνδεθεί μόνο με ένα ευτυχισμένο γάμο… όχι και με ένα τραυματικό διαζύγιο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ