2018-05-25 16:00:22
Φωτογραφία για Έρχεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ANT1! - Όλες οι πληροφορίες...
Ο ΑΝΤ1 φέτος θα κάνει τη διαφορά και θα έχει 7-8 ώρες ζωντανό πρόγραμμα και το καλοκαίρι. Η αρχή θα γίνει μόλις σταματήσουν οι εκπομπές των Γιώργου Παπαδάκη και Φαίης Σκορδά. Τότε θα κάνει πρεμιέρα μια νέα εκπομπή infotainment φιλοσοφίας, που θα ξεκινά στις 8.00 και θα διαρκεί έως τις 12.00.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στο yupiii.gr, στο ενημερωτικό δίωρο θα πρωτοστατούν όπως θέλουν οι πληροφορίες μου, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Ντίνος Σιωμόπουλος (αν και είχε ακουστεί αρχικά το όνομα της εξαιρετικής Ρίτσας Μπιζόγλη, η οποία, όμως, θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το καλοκαίρι), ενώ αμέσως μετά θα παραλαμβάνουν την σκυτάλη οι παρουσιαστές της ψυχαγωγικής ενότητας, οι οποίοι δεν έχουν βρεθεί ακόμη και δεν αποκλείεται να είναι και πρόσωπο ή πρόσωπα εκτός δυναμικού ΑΝΤ1.

Η μεγάλη έκπληξη όμως έρχεται από ένα τηλεπαιχνίδι που θα ξεκινήσει τον Ιούλιο, το οποίο σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, θα προβάλλεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θα είναι δίωρης διάρκειας και θα μεταδίδεται καθημερινά!


Πρόκειται για το «Το ταίρι ξέρει», που είναι ένα format το οποίο έχει κάνει τεράστια επιτυχία στην Τουρκία όπου μεταδίδεται από το Κanal D και ο τίτλος του είναι “ben Bilmem esim Bilir” ή «My partner Knows». O ANT1 αυτή τη στιγμή αναζητά τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια για το παιχνίδι που θα μεταδίδεται καθημερινά και οι παίκτες θα είναι ένα ζευγάρι, όπου ο ένας από τους δύο θα υποβάλλεται σε δοκιμασίες και ο άλλος θα προσπαθεί να μαντέψει πως θα αντιδράσει ο σύντροφός του. Πέρα από το χρηματικό έπαθλο για το ζευγάρι που θα νικήσει, στο τέλος της εβδομάδας οι νικητές θα μπαίνουν σε δοκιμασία με έπαθλο ένα αυτοκίνητο.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ