2018-05-25 17:20:41
Φωτογραφία για Ο «Τροχός» αλλάζει χέρια
Είναι από τα παλαιότερα τηλεπαιχνίδια σημειώνοντας τηλεθεάσεις σε όλες τις χώρες που προβάλλεται. Ακόμα και με την επιστροφή του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του STAR ο «Τροχός της Τύχης» σημειώνει ικανοποιητικές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Δεν είναι τυχαίο που το κανάλι της Κηφισιάς όχι μόνο του έδωσε το «πράσινο» φως για να γυρίζει και την επόμενη σεζόν αλλά κατάφερε να τον… γυρίζει αυτός.

Τι εννοώ; Το τηλεπαιχνίδι αλλάζει χέρια και το STAR παίρνει την εκτέλεση παραγωγής του από την εταιρεία που το έκανε για να το πάει… στη δικιά του. Έτσι τον καινούργιο κύκλο του θα τον αναλάβει η εταιρεία παραγωγής συμφερόντων STAR, η «Green Pixel Productions», που θα αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής όπως κάνει και στις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες  ο «Τροχός της τύχης» θα είναι και από τις ελάχιστες… για να μην πω η μοναδική ψυχαγωγική εκπομπή του STAR που θα βρεθεί κάτω από τη… σκέπη του ALPHA, στην Κάντζα.


Αν και η συγκατοίκηση των δύο σταθμών προχωρά με τον ενημερωτικό τομέα του ALPHA να μετακομίζει στις εγκαταστάσεις του STAR, οι ψυχαγωγικές εκπομπές του STAR θα μείνουν εκεί που είναι, δηλαδή στα στούντιο που έχουν ενοικιάσει μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν.

Η μοναδική -έως τώρα!- εκπομπή του STAR που θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ALPHA θα είναι μόνο το καινούργιο… απόκτημα της «Green Pixel Productions», ο «Τροχός της Τύχης», ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πού θα γυρίζεται το ριάλιτι «Next Top Model» που σκοπεύει να βγάλει το κανάλι της Κηφισιάς την επόμενη σεζόν.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ