2018-05-26 15:28:50
Φωτογραφία για Νέα δεδομένα για τον θάνατο του 34χρονου στα Τρίκαλα - Τι συνέβη
Το trikalaola.gr προσπάθησε σήμερα να συλλέξει και να διασταυρώσει όλα τα νέα στοιχεία που υπάρχουν για τον θάνατο του 34χρονου Γιάννη Γούλα από τον Πυργετό Τρικάλων, ο οποίος έχασε τη ζωή του ξαφνικά χθες Παρασκευή 25-5-2018 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αρχικό δημοσίευμα), λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ στο σπίτι του στον Πυργετό όπου διέμενε.

Τα νέα δεδομένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaola.gr δεν συγκλίνουν ότι ο θάνατος του 34χρονου προήρθε από αλλεργικό σοκ γιατί η γενική εικόνα, τα σημεία και τα συμπτώματα, δεν ήταν τα συνηθισμένα ενός αλλεργικού ανθρώπου που έχει υποστεί αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας ή μέλισσας. Σημειωτέο πως τα συμπτώματα της αλλεργικής αντίδρασης εκδηλώνονται μέσα στα 5 με 10 λεπτά και αυτά είναι βασικά, οίδημα λάρυγγα, δύσπνοια, ταχυκαρδία, πιθανά εξανθήματα κ.α.

Κατά την διασωλήνωση που υποβλήθηκε ο άτυχος 34χρονος για να γίνει η ενδεχόμενη ανάνηψή του, σημεία αλλεργικού σοκ δεν διαπίστωσε η ομάδα υποδοχής, όπως δεν διαπίστωσαν ανάλογα σημεία και οι άλλοι γιατροί που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Τρικάλων.


Σύμφωνα με το ίδιο σημερινό ρεπορτάζ, ο 34χρονος ήταν στο κτήμα της οικογένειας μαζί με τον πατέρα του. Επιστρέφοντας στο σπίτι ο άτυχος 34χρονος δεν ανέφερε κάποιο σύμπτωμα στην οικογένεια και μετά από ώρα, ο πατέρας του τον βρήκε σωριασμένο στην αυλή του σπιτιού.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό διατάχθηκε η προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου που η ίδια η οικογένειά του, τώρα αναμένει μία απάντηση για τον άνθρωπό τους που έφυγε ξαφνικά.

Ο πατέρας ανέφερε όμως πως τον 34χρονο γιο του τον τσίμπησαν μέλισσες, καθώς δίπλα στο κτήμα υπάρχει ένα μελίσσι. Τσιμπήματα όμως σύμφωνα και με την αποκλειστική δήλωση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη στην κάμερα του trikalaola.gr δεν ευρέθησαν.

Για τα αίτια θανάτου πλέον όμως, κανείς δεν μπορεί να εκφράσει με σιγουριά τη συνέβη στον άτυχο νέο, ο οποίος εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις Φυλακές Γρεβενών.  Όλα θα διαπιστωθούν στην νεκροψία, που μάλλον λόγω της αργίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, εκτός αν αλλάξει κάτι και εκτάκτως βρεθεί ιατροδικαστής.

Εδώ η οικογένεια του εκάστοτε εκλιπόντος, περνά ένα άλλο μαρτύριο, αυτό της αναμονής που δεν μπορεί να κηδέψει τον άνθρωπό της, καθώς όταν υπάρχει αργία η νεκροψία δεν μπορεί να γίνει!

Εάν υπάρχουν νέα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση, θα σα ενημερώσουμε Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική δήλωση του κ. Παρθένη στο trikalaola.gr
Πηγή
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ