2012-06-02 12:19:13
Φωτογραφία για Παπαρήγα: Μόνο το ΚΚΕ μιλά για προστασία των αγροτών
Η «κόκκινη γραμμή» για όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ, είναι πάση θυσία παραμονή στην ΕΕ, αλλά ο λαός πρέπει να... απορρίψει αυτή τη θέση, δήλωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα.

Υπογράμμισε ότι ο νομός Καρδίτσας, ο οποίος είναι ένας από τους κατεξοχήν αγροτικούς νομούς της χώρας μας, πρέπει να απορρίψει αυτή τη θέση γιατί ήδη έχει οδηγήσει σε καταστροφή χιλιάδες μικροπαραγωγούς αγρότες.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι κανένα κόμμα, εκτός του ΚΚΕ, δεν αναφέρεται στην προστασία και την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής αλλά και στην προστασία των μικρών παραγωγών αγροτών.

Διευκρίνισε ότι οι αγρότες είναι οι πρώτοι που χτυπήθηκαν αρχικά με την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και στη συνέχεια στην ΕΕ.

Η ΝΔ στους 18 στόχους, εξήγησε η κ. Παπαρήγα, δεν αναφέρει ένα πράγμα, ότι πρέπει να σταματήσουν οι εισαγωγές αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και να προστατεύσει τον μικρό παραγωγό.


Αναφερόμενη μάλιστα στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα περίμενε έστω δημαγωγικά ότι θα έλεγε κάτι για την αγροτιά. Και ενώ, πρόσθεσε, ότι υποτίθεται θα είναι ο μεγάλος επαναστάτης μέσα στην ΕΕ, δεν έκανε την παραμικρή κριτική στην κοινή αγροτική πολιτική.

Τέλος ανέφερε ότι οι θέσεις τις οποίες εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πίσω από αυτές που εξήγγειλε στην ΑΓΡΟΤΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη στις 5 Φεβρουαρίου. Το ΚΚΕ, κατέληξε, «δεν έχει στα ψιλά το αγροτικό ζήτημα», όπως συμβαίνει στα άλλα κόμματα.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ