2018-05-27 11:01:10
Φωτογραφία για Survivor 2: Από φίλες... δύο ξένες Δαλάκα-Σαλταφερίδου! Οι μπηχτές και το ντέρμπι για το έπαθλο
Πολλή ένταση και εκνευρισμός στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2 μετά την αντιπαράθεση ανάμεσα στις άλλοτε στενές φίλες μέσα στο παιχνίδι, την Κατερίνα Δαλάκα και την Εύη Σαλταφερίδου.

Η τελευταία δεν λέει να συγχωρήσει στην Κατερίνα το γεγονός ότι δεν την κράτησε στην ομάδα των Διασήμων όταν έγινε ο διαχωρισμός και η ανακατανομή στις ομάδες πριν από μερικές εβδομάδες χωρίς όμως να γνωρίζει πως ο Ηλίας ήταν αυτός που την... πρόλαβε για να την έχει στην ομάδα των Μαχητών κατά τη διαδικασία επιλογής.

Η Κατερίνα από τη μεριά της, άρχισε να ενοχλείται από την Εύη που απομακρύνθηκε από την πρώτη στιγμή από εκείνη, χωρίς να δώσει εξηγήσεις ή να της δώσει το περιθώριο να το συζητήσουν. Τώρα, όμως, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν φτάσει σε ακραία σημεία, ύστερα και από την άσχημη χειρονομία που έκανε ο Πάνος πριν από λίγες ημέρες στη Δαλάκα κατά τη διάρκεια αγωνίσματος.

Η Εύη υποστήριξε τον συμπαίκτη της λέγοντας πως είναι θέμα έντασης της στιγμής και πως σε καμία περίπτωση ο Πάνος δεν είχε κακές προθέσεις. Όλη αυτή η στάση όμως, ενόχλησε την Κατερίνα η οποία δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα πως η άλλοτε φίλη της είναι τόσο εναντίον της. Απόψε λοιπόν, η ένταση θα κορυφωθεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ενώ η αδρεναλίνη για ακόμα μία φορά θα χτυπήσει... κόκκινο μιας και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο άνεσης που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν κατακτήσει οι Μαχητές. Όλα θα τα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο του Survivor 2 που υπόσχεται πολλή δράση και περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ