2018-05-27 14:20:24
Φωτογραφία για Μια εβδομάδα γεμάτη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...
στις 16.45 στον Alpha

Η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζει, καθημερινά, ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα.

Δευτέρα 28 Μαΐου 

 «Ξανά μητέρα»

Η 22χρονη Βίβιαν αφήνει τον οκτώ μηνών γιο της στην 47χρονη μητέρα της, Δήμητρα, προκειμένου να αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό. Η Δήμητρα ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά. Αναγκάζεται, όμως, να γίνει και πάλι «μητέρα», να αναβάλει τον γάμο της και να παλέψει για να μεγαλώσει τον εγγονό της. Τα πράγματα θα αποδειχθούν πιο δύσκολα απ’ όσο είχε φανταστεί, καθώς η κίνηση της κόρης της να εγκαταλείψει το παιδί της θα σημάνει την απαρχή μιας «Οδύσσειας» που φαίνεται να μην έχει τελειωμό.

Τρίτη 29 Μαΐου

«Η λύση του παιδιού»

Η Κατριάννα και ο Πέτρος ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Παντρεύτηκαν πριν προλάβουν να γνωριστούν καλά, επιβεβαιώνοντας το ρητό που θέλει τον έρωτα να είναι τυφλός, καθώς πολύ σύντομα θα αντιληφθούν ότι δεν ταιριάζουν
. Πριν γίνει η συμβίωσή τους αφόρητη, αποφασίζουν να χωρίσουν. Η απρόσμενη εγκυμοσύνη τής Κατριάννας, όμως, αλλάζει τα σχέδια του ζευγαριού, που πιστεύει πως ο ερχομός τού παιδιού θα σώσει τον γάμο του. Ωστόσο, θα συνειδητοποιήσουν πως το μωρό, όχι μόνο δεν θα λύσει τα προβλήματά τους, αλλά θα δημιουργήσει κι άλλα, πολύ μεγαλύτερα. 

Τετάρτη 30 Μαΐου

«Κολλητές»

Οι 23χρονες Νεφέλη και Εύη είναι κολλητές φίλες από μικρές. Τελειώνοντας τις σπουδές τους συνεργάστηκαν επαγγελματικά στο στήσιμο μιας καινοτόμου, start-up επιχείρησης. Η σχέση τους, όμως, διαταράσσεται όταν η Νεφέλη ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα της έχει δεσμό με τον πατέρα τής Εύης. Στην προσπάθειά της να μην πληγώσει τη φίλη της αλλά και τη μητέρα τής φίλης της, η Νεφέλη κρατάει κρυφό από την Εύη το μυστικό που ανακάλυψε. Όταν, όμως, η Εύη το μάθει, η σχέση με τη φίλη της θα δοκιμαστεί έντονα.

Πέμπτη 31 Μαΐου

 «Ημέρες αφθονίας»

Η κρίση χτύπησε για τα καλά την οικογένεια της 18χρονης Έλσας Νικολάου, που είχε μάθει να ζει μέσα στις ανέσεις. Η απότομη αλλαγή στην οικονομική τους κατάσταση θα επηρεάσει όλα τα μέλη της οικογένειας, αλλά περισσότερο απ’ όλους την Έλσα. Η 18χρονη, παρασυρόμενη από τους φίλους της, θα αρχίσει να εισβάλλει σε πλούσια σπίτια της περιοχής κάνοντας ζημιές και μικροκλοπές. 

Παρασκευή 1η Ιουνίου 

 «Η απαγωγή»

Ο Άλκης αγωνιά για τη ζωή τού πατέρα του, Σωτήρη, που έχει πέσει θύμα απαγωγής υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ένας Γολγοθάς ξεκινά για τον νεαρό, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος όχι μόνο με την περιπέτεια του πατέρα του αλλά και με την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της μητέρας του με τον νονό του.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ