2018-05-28 13:58:00
Φωτογραφία για Φοροδιαφυγή: Τι κοινό έχουν μια limo Mercedes, ένα πάρτι γάμου και 29 τόνοι πατάτες;
Έπεσαν στα «δίχτυα» των ράμπο της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή - Λουκέτο και σε γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου

Με φουλ τις μηχανές παρά το εορταστικό τριήμερο οι άνδρες της ΑΑΔΕ συνεχίζουν τους ελέγχους για φοροδιαφυγή και πέφτουν πάνω στις πιο απίθανες

περιπτώσεις.

Τα τελευταία στοιχεία, όπως πληροφορείται το protothema.gr, ομιλούν για λουκέτο σε γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου, για ένα πάρτι γάμου στην Εύβοια όπου δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη και ακόμη μία πολυτελή λιμουζίνα Mercedes η οποία βρέθηκε στη Μύκονο να κάνει VIP μεταφορές χωρίς χαρτιά.

Συγκεκριμένα, το "σαφάρι" των ράμπο της ΑΑΔΕ φέρνει στο φως τις παρακάτω περιπτώσεις φοροδιαφυγής για τις οποίες ήδη επιβλήθηκαν κυρώσεις:

Πάρος, Νάουσα:

Έκπληκτοι οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν ότι γνωστό εστιατόριο της περιοχής δεν είχε κόψει 34 αποδείξεις. Το αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί διήμερο λουκέτο. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο περιστατικό στο νησί της Πάρου καθώς από αύριο θα αρχίσει να ισχύει επταήμερο λουκέτο σε έτερο εστιατόριο για διπλή υποτροπή μετά από ελέγχους των αρμοδίων παραγόντων.


Αλιβέρι Εύβοια: Το επόμενο λαβράκι προέκυψε σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Εύβοια όπου σε πάρτι γάμου συνολικής αξίας 3100 ευρώ δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη! Στην περίπτωση αυτή οι ελεγκτές επέβαλαν 48ωρο λουκέτο στην επιχείρηση.

Μύκονος: Ο χορός των παράνομων πολυτελών μετακινήσεων με "μαύρα" στη Μύκονο καλά κρατεί. Μετά τις τελευταίες επεμβάσεις των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι κάνοντας τους τουρίστες αποκάλυψαν κύκλωμα παράνομων λιμουζινών και βαν, αυτή τη φορά βρέθηκε limo Mercedes, που κάνει VIP μεταφορές, χωρίς έναρξη ασκήσεως δραστηριότητας και χωρίς χαρτιά. Οι ελεγκτές αφαίρεσαν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας.

Νομός Αχαΐας: Όμως οι έλεγχοι συνεχίζονται και σε άλλες περιοχές της χώρας και σε δραστηριότητες πέρα από αυτές που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και την εστίαση. Κάπως έτσι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε συσκευαστήριο πατάτας στο νομό Αχαΐας εντοπίστηκαν 29 τόνοι πατάτας αξίας 11.500 ευρώ χωρίς καθόλου παραστατικά. Στον ίδιο νομό εντοπίστηκαν και 22 τόνοι λεμονιών αξίας 11.000 ευρώ επίσης χωρίς παραστατικά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ