2018-06-01 03:47:44
Φωτογραφία για Τι απέγιναν οι λαθρομετανάστες που αποχώρησαν ομαδικά από το «hot spot» της Μόριας;
Ως γνωστόν, μετά από τα αιματηρά ρατσιστικά επεισόδια της προηγούμενης Παρασκευής, όλοι οι Κούρδοι αποχώρησαν από το hot spot της Μόριας και αρνούνται να επιστρέψουν σ’ αυτό, καθότι γίνονται στόχοι συνεχών ρατσιστικών επιθέσεων.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τι απόγιναν οι άνθρωποι αυτοί;

Πολλοί είναι αυτοί που περιφέρονται στην πόλη της Μυτιλήνης και τη νύχτα κοιμούνται σε πάρκα και περιαστικά άλση.

Από τους υπόλοιπους, 450 έχουν καταφύγει σε πρόχειρο καταυλισμό στις εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ, 250 στον καταυλισμό της Ύπατης Αρμοστείας στη Σκάλα Συκαμιάς και άλλοι σε «δομή» στην περιοχή της Λάρσου, στον κόλπο της Γέρας.

Ωστόσο, η περαιτέρω παραμονή τους εκεί δεν είναι καθόλου σίγουρη. Στη Σκάλα Συκαμιάς ο καταυλισμός δεν διαθέτει υποδομές, κυρίως υγιεινής, για πολυήμερη διαμονή, ενώ όσον αφορά τις πρώην εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ –σύμφωνα με επιστολή της περιφερειάρχου προς τους «αρμοδίους» του υπουργείου (Λαθρο) Μετανάστευσης- «βρίσκεται δίπλα στον οδικό άξονα της πόλης της Μυτιλήνης προς το αεροδρόμιο και δημιουργεί επιπρόσθετα ζητήματα, που συνδέονται ευθέως με τη λειτουργία της πόλης και του νησιού. Η αποσυμφόρηση και ασφαλώς η μη λειτουργία αυτής της ντε φάκτο δομής, συνεπώς καθίσταται σήμερα επείγουσα».


Ανάλογη επιστολή έχει στείλει και ο δήμαρχος Γαληνός.

Οι δε «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» της συγκυβέρνησης κάνουν το κορόιδο και επιχειρούν να κρύψουν το πρόβλημα «κάτω από το χαλί»!

πηγή-ethnikismos.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ