2018-06-01 10:34:30
Φωτογραφία για Αστυνομικός έπιασε επ' αυτοφώρω μια οικογένεια να κλέβει, όταν κοίταξε τα πόδια τους όμως όλα άλλαξαν…
Πρόσφατα ο αστυνομικός Mark Engravalle ανταποκρίθηκε σε κλήση για κλοπή σε κατάστημα της Walmart, όταν έφτασε όμως αντίκρισε μια μητέρα με 6 παιδιά να κλαίνε ασταμάτητα.

Η Sarah ξέσπασε και αυτή σε λυγμούς καθώς εξηγούσε το λόγο πίσω από αυτή της την πράξη. Η ίδια και οι 6 κόρες της ήταν άστεγες και ζούσαν μέσα σε ένα παλιό αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή το βλέμμα του αστυνομικού «έπεσε» στα πόδια τους και συνειδητοποίησε πως 3 από τα παιδιά δε φορούσαν καν παπούτσια και τα ποδαράκια τους ήταν γεμάτα βρωμιά και κάπνα.

Ο σύζυγός της είχε πεθάνει πριν 4 χρόνια σε ατύχημα και από τότε η οικογένεια πάσχιζε να σταθεί στα πόδια της.

Κατά την εξέταση των κλοπιμαίων, ένας κόμπος ανέβηκε στο λαιμό του Engravalle. Η Sarah με βοήθεια από τις μεγαλύτερες κόρες της είχε προσπαθήσει να κλέψει πάνες αξίας 300 δολαρίων, παιδικά παπούτσια, μωρομάντηλα και άλλα αντικείμενα που είχαν απεγνωσμένα ανάγκη. Όντας ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών, αμέσως ξύπνησαν τα πατρικά του ένστικτα. «Μπορεί η Walmart να τη θεωρεί εγκληματία, αυτό όμως που είδα εγώ ήταν μια μητέρα που περνούσε μια κόλαση«, ανέφερε.


Και τότε έκανε κάτι απίστευτο.

Της έδωσε ένα μικροπρόστιμο για κλοπή και στη συνέχεια επέστρεψε στο κατάστημα και πλήρωσε για τα πάντα με δικά του χρήματα! Δε το σκέφτηκε καν δεύτερη φορά.

Πλέον, ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα του Roeland Park μαζεύει δωρεές για τη Sarah και την οικογένειά της και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι συγκλονιστικά: ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός μόνο, τους παρέδωσε 6.000 δολάρια από τους ακροατές του!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ