2012-06-02 17:25:51
Φωτογραφία για ΜΑΖΗΣ VS Χ. ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
Ο Δημήτρης Μάζης και ο Χρήστος Αφρουδάκης εκτός του ότι ηγούνται των προσπαθειών του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης αντίστοιχα, κοντράρονται και για μία ακόμη άτυχη μονομαχία, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Αυτή, που πρώτου πολίστα στην ιστορία του αθλήματος που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση πρωταθλήματος με το σκουφάκι τριών διαφορετικών ομάδων!

Αναλυτικά Τους πιο συγκλονιστικούς τελικούς πλέι - οφ των τελετυαίων ετών έχουν να επιδείξουν οι φετινές αναμετρήσεις Ολυμπαικού και Βουλιαγμένης.

Τόσο οι «ερυθρόλευκοι», που οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηησ του έκτου συνεχόμενου τίτλου της αυτοκρατορίας που έχουν δημιουργήσει την τελευταία 20ετία στις πισίνες, όσο και η Βουλιαγμένη, που επιστρέφει ...δυναμικά θα διεκδικήσουν στις 7 το απόγεμα της Κυριακής τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή στις 7 στον πέμπτο κομβικό τελικό στο κολυμβητήιο του Λαιμού!


Όμως ξέχωρα από το ... γλυκό μεθύσι της Κούπας του φετινού Πρωταθλητή υπάρχει και μία άτυπη μονομαχία, που προσδίδει επιπλέον ενδιαφέρον στις μάχες του Θρύλου με τους «μπέμπηδες».

Αυτή, μεταξύ των Δημήτρη Μάζη και Χρήστου Αφρουδάκη!

Οι δύο πολύ σπουδαίοι παίκτες, πολύ καλοί φίλοι και επί σειρά ετών μέλη της Εθνικής ομάδας κοντράρονται παρέα με τις ομάδες τους, με θέα μία ιστορική επιτυχία. Αυτή, που θέλει έναν απο τους δύο αργά το απόγευμα της Κυριακής να μπει στο πάνθεον του ελληνικού πόλο και να πάνηγυρίσει την κατάκτηησ πρωταθλήματος με το σκουάκι τριών διαφορετικών ομάδων!

Ο Δημήτρης Μάζης, ο οποίος το περασμένο καλοακίρι μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό προερχόμενος από τον Πναιώνιο, έχει να επιδείξει μία αξιοζήλευτη καριέρα, αφού έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τόσο με τη Βουλιαγμένη (1997, 1998), όαο και με το σκουφάκι του Εθνικού το 2006.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Αφρουδάκης, που πέρυσι το καλοκαίρι ήταν ένας από τους παίκτε,ς που ακολούθησα το ...τρένο της μαζικής φυγής της προηγούμενης φουρνιάς πρωταθλητών με τον Θρύλο, έχει να επιδείξει τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων με το σκουφάκι του Ολυμπιακού (2008, 2009, 2010, 2011), όαο και ως παίκτης του Εθνικού το 2006, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Δημήτρη Μάζη!

Ποιός θα χαμογελάσει άραγε και θα γίνει ο ρέκορντμαν του ελληνικού πόλο; Η απάντηση αργά το απόγευμα της Κυριακής..
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ