2012-06-02 17:58:40
Φωτογραφία για Πως εξαφανίστηκε το αρχείο του Ακη
Κινηματογραφική ταινία θυμίζει ο τρόπος με τον οποίο ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού αρχείου του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, έκανε «φτερά» από το γραφείο του στην Κομνά Τράκα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση της αγοράς του...... σπιτιού της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, άγνωστος τηλεφώνησε από απόκρυψη στο ΣΔΟΕ και έδωσε τον αριθμό του αυτοκινήτου με το οποίο φέρεται να μεταφέρθηκαν οι φάκελοι με το πολύτιμο πλέον υλικό.

Ο άγνωστος πληροφοριοδότης δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες αλλά το τηλεφώνημα κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρό. Οι άνδρες του ΣΔΟΕ τέθηκαν σε συναγερμό και δεν άργησαν να ανακαλύψουν ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε σύζυγο πρώην στενού συνεργάτη του Ακη Τσοχατζόπουλου, όμως δεν κατέστη δυνατόν ο εντοπισμός της διεύθυνσης του σπιτιού όπου φυλάχτηκε το πολύτιμο υλικό.

Όπως επισημαίνεται στο πόρισμα του ΣΔΟΕ η συγκεκριμένη πληροφορία τίθεται υπόψη και των δικαστικών αρχών προκειμένου να εκτιμήσουν αν χρειάζεται να γίνει έλεγχος σε ιδιοκτησίες του πρώην στενού συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου για τον ενδεχόμενο εντοπισμό εγγράφων που συνδέονται με τον κορμό της υπόθεσης.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ