2018-06-04 09:06:36
Φωτογραφία για ΜΠΡΑΒΟ: Κάτοικος ΑΣΤΑΚΟΥ αφού πρώτα καθάρισε μόνος του, την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΣΤΑΚΟΥ, τώρα προχώρησε σε ψεκασμό για απεντόμωση!
        Πριν λίγο καιρό ένας ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του) καθάρισε και ευπρέπισε απο μόνος του την παιδική χαρά Αστακού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Προχθές επανήλθε, όπως είχε δεσμευτεί και προχώρησε σε ψεκασμό για απεντόμωση στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

Ο ίδιος μας γράφει: 

     Πραγματοποιήθηκε προχθές στις 31.05.2018 ψεκασμός για απεντόμωση στην παιδική χαρά Αστακού από τον κ. Άγγελο Φασούλα, όπως, άλλωστε, είχαμε δεσμευτεί ότι θα συμβεί. 

     Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κ. Φασούλα, ο οποίος αφιλοκερδώς δέχτηκε να συνδράμει στην προσπάθεια που κάνουμε για να είναι ασφαλείς οι χώροι, που παίζουν και δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας.......  

ΥΓ: Καλύφθηκε ένα κομμάτι από ένα τεράστιο κενό από σπασμένες σανίδες, που υπήρχε σε μια από τις τσουλήθρες και το οποίο στάθηκε αφορμή να πέσουν από ύψος ενός μέτρου δύο παιδάκια, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστούν. 

ΥΓ2: όπως έγινε η αρχή με τον καθαρισμό από τη μεριά μας και άμεσα η δημοτική αρχή άρχισε να πράττει τα αυτονόητα, έτσι θα θέλαμε να ακολουθήσει και στα υπόλοιπα.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. 

Όταν ένας κούκος φέρνει την Άνοιξη!!!! Συγχαρητήρια....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ