2018-06-05 01:11:19
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ζούγκλα από καλαμιές μέσα στον Αστακό που αποτελούν κρησφύγετο ναρκομανών!
       Εδώ, (30) τριάντα μέτρα από την θάλασσα και το ΚΤΕΛ  μέσα σε αυτή την ζούγκλα στις καλαμιές στον Αστακό δεν αποπατούν μόνο αλλά γα…..ν και βαράνε και καμιά ένεση, άμα λάχει και τους βλέπουν οι γείτονες , αδύναμοι να κάνουν κάτι!!!!!

      Θερμά συγχαρητήρια στην Δημοτική μας Αρχή δια τας εικόνας απείρου κάλους!!!!

        Και περίοικοι απευθύνθηκαν επανειλημμένα στην Αξιότιμο Δημοτική μας Αρχή, αλλά τους έγραψαν κανονικά  και έτσι οι καλαμιές εκεί ξεπέρασαν και τα (5) μέτρα (όπου εγώ, έχω σκεπαστεί, αφού οι καλαμιές είναι τρείς φορές το μπόι μου ) και   για τούτο  μέσα στην παραλία της πόλης υπάρχει αυτό το χάλι.!!!!.  Έτσι αυτοί οι οποίοι κάνουν αυτά, που ανέφερα, έχουν ανοίξει λαγούμια  και κάνουν τις δουλειές τους!!! 

        Όμως  οι κάτοικοι της περιοχής μου ζήτησαν και μου είπαν, αν δεν πάρεις πάλι στα χέρια σου την πολιτική βουκέντρα, δεν γίνεται τίποτα και εμείς όταν νυχτώσει, φοβόμαστε  να περάσουμε από εκεί με τα παιδιά μας!!!


      Όμως όταν τους είπα να γράψω και τα ονόματα τους, μου είπαν όχι, γιατί φοβόμαστε την Δημοτική Αρχή!!!!

     Άκου εκεί, οι πολίτες να φοβούνται, να εκφράσουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση τους;;;!!!

        Άμα είμαι εγώ αύριο Δήμαρχος όχι μόνο δεν θα φοβάται τίποτα κανένας, αλλά σε περίπτωση λάθους, παράβλεψης ή αμέλειας μας για κάτι, όχι απλά θα διορθώνεται αμέσως, αλλά θα ζητάμε και συγνώμη από τον πολίτη και θα τον ευχαριστούμε και από πάνω!!!

       Με το να πάτε κύριοι της Δημοτικής Αρχής να κόψετε τα καλάμια, δεν κάνετε τίποτα πάρα πάνω από μια τρύπα στο νερό, όπως κάνατε και πέρυσι!!!!

            Χρειάζεται να πάτε με το JCB του Δήμου, το οποίο θα τα ξεριζώσει και θα τα φορτώσει στο φορτηγό  και θα πάτε να τα πετάξετε στην παλιά χωματερή του Μαραθιά, όπου δεν υπάρχει υγρασία, αλλά βράχια και έτσι θα ξεραθούν και  εάν του χρόνου φυτρώσει καμιά μικρή ρίζα θα την ραντίσετε, για να ξεραθεί .!!!!!

         Όμως και στον Άγιο  Κωνσταντίνο και στον δρόμο της κάτω Λούτσαινας τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, ακόμη και η δεξαμενούλα που υπάρχει, έχει καλυφθεί από τα βάτα!!!

           Το γεγονός ότι καθαρίσατε τον γκρεμό δίπλα από το Ξενοδοχείο Στράτος, τον οποίο έπρεπε να είχατε καθαρίσει πριν ένα μήνα, δεν πιστεύω να το θεωρείται κατόρθωμα και να περιμένετε να σας πούμε και μπράβο!!!              Αλήθεια πόσο το χρεώσαμε  ή σε ποιόν καθαρισμό τον βάλαμε ή έγινε με τα παιδιά από τα τρίμηνα ;;;

        Α ξέχασα. Συγνώμη!!!!! Το είχατε προγραμματίσει και αυτό  και σας πρόλαβε πάλι αυτός ο … ο Στάικος.

Αστακός 4/6/2018

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Παναγιώτης  Στάικος (μετά βουκέντρας).

Υ.Γ:

(Πήραν φωτιά οι καλαμιές καήκανε και πάνε) αφιερωμένο  στους κατοίκους της περιοχής.!!!
ximeronews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ