2012-06-02 18:51:04
Φωτογραφία για G.BUNDCHEN: Παίζει κρυφτούλι με την εγκυμοσύνη της
Η εμφάνιση που πυροδότησε νέες φήμες Σύννεφα μυστηρίου πλανώνται αυτή την περίοδο στο Hollywood. O λόγος; Το supermodel Gisele Bündchen και η φημολογούμενη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Οι φήμες περί πιθανής εγκυμοσύνης της βραζιλιάνας καλλονής, ξεκίνησαν από το βραζιλιάνικο περιοδικό Epoca, ωστόσο μέχρι τώρα ούτε η ίδια αλλά ούτε και οι εκπρόσωποί της έχουν κάνει κάποιο σχόλιο περί του θέματος.

Η χθεσινή της εμφάνιση βέβαια στη Βοστώνη, πυροδότησε τις φήμες και ένας νέος μαραθώνιος σεναρίων ξεκίνησε. Η Gisele, ντυμένη casual, με μία στενή αθλητική φόρμα που αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της, άβαφη και με τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά έκανε τη βόλτα της ενώ εντύπωση προκάλεσε η πολύ φαρδιά μπλούζα που φορούσε.

Μήπως ήθελε να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της; Ή μήπως απλά η συγκεκριμένη μπλούζα την βόλευε;

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι η πανέμορφη βραζιλιάνα έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. « Είναι υπέροχο να είσαι μητέρα. Μπορεί να είναι αγχωτικό, κουραστικό και κάποιες φορές εξαντλητικό αλλά είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα».

« Ο γιος μου είναι ένα υπέροχο παιδί. Είναι τα πάντα για μένα. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι πριν αποφασίσει οποιαδήποτε γυναίκα να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, θα πρέπει πρώτα να έχει βρει τον κατάλληλο σύντροφο».

Όπως και να χει, αν όντως είναι έγκυος αργά ή γρήγορα θα φανεί!
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει Παπουλή ο Φερέιρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει Παπουλή ο Φερέιρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ