2012-06-02 19:01:21
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ, προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας που είναι αυτό με αντίπαλο την Ολλανδία και σε δηλώσεις που έκανε, όχι αναφέρθηκε ξανά στον Ολυμπιακό, αλλά λαό του Θρύλου.

«Η ζωή είναι ωραία. Είμαι μεγαλύτερος, αλλά πιο έμπειρος. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League την ερχόμενη σεζόν, άρα σε τι καλύτερη θέση θα μπορούσα να είμαι; Θα παλέψω για τη θέση του τερματοφύλακα και έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο», είπε αρχικά ο Κάρολ, ο οποίος συνέχισε σχετικά με τον μοναδικό κόσμο των ερυθρόλευκων, καθώς ρωτήθηκε πώς θα είναι όταν αντικρύσει στις εξέδρες του γηπέδου τους Ολλανδούς.

Ο Βορειοιρλανδός πορτιέρο του Θρύλου, είπε ότι από τη στιγμή που έχει δει τον κόσμο του Ολυμπιακού, τίποτε δεν πρόκειται να τον αγχώσει!

«Ειλικρινά πιστεύω πως το έχω συνηθίσει, καθώς δεν μπορείτε να φανταστείτε τον κόσμο του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Όταν παίζεις ένα εντός έδρας παιχνίδι, πραγματικά πιστεύεις πως είσαι μπροστά σε 100 χιλιάδες θεατές. Άρα, πιστεύω πως είμαι καλά προετοιμασμένος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ