2018-06-07 08:17:22
Φωτογραφία για Θρήνος και Θλίψη για την 13χρονη Λίλη! Κρεμάστηκε λίγες ώρες μετά την Ψεύτικη Αυτοκτονία της...
Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της 13χρονης Lily Mae Sharp. Βρέθηκε κρεμασμένη μια μέρα μετά την ψεύτικη αυτοκτονία για πλάκα στο σχολείο Sandbach High School for Girls.

Λίγες ώρες πριν κρεμαστεί, η Lily Mae Sharp προσποιήθηκε ότι κρεμάστηκε στις τουαλέτες του σχολείου. Έκαναν μια σχολική πλάκα εμπνευσμένη από την αμφιλεγόμενη σειρά του Netflix «13 Reasons Why».

Μια μερά μετά τη σχολική πλάκα, η Lily Mae Sharp κρεμάστηκε στο σπίτι της στις 18 Μαΐου 2017.

«Αναρωτιέμαι για το βίντεο. Παρακολουθούσε τη σειρά «13 Reasons Why» που νομίζω έχει κάποιες ομοιότητες. Το είχε αναφέρει κάποιες φορές. Είχε δικό της λογαριασμό στο Netflix. Δεν ξέρω αν το παρακολουθούσε με βεβαιότητα ή όχι αλλά ξέρω ότι το είχε συζητήσει με φίλους της. Νομίζω με ρώτησε αν το είχα δει και της είπα όχι» είπε η μητέρα της Lily Mae Sharp στην έρευνα για τον θάνατό της.

Η δύσκολη περίοδος μετά τον χωρισμό


Παραδέχτηκε ότι η οικογένεια περνούσε μια δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της που παντρεύτηκε όταν η Lily ήταν πέντε χρονών. Σημείωσε ότι η κόρη της ήταν πάντα ευτυχισμένη και ευαίσθητη.

Ο πατέρας της Lily, David Pearson, οργάνωσε συνεδρίες για την κόρη του όταν του είπε ότι ανησυχεί και φοβάται για το μέλλον.

Τη μοιραία μέρα η μητέρα της Lily είχε φύγει από το σπίτι γύρω στις 6.45. Είχε αφήσει τη Lily να φροντίσει τη μικρότερη αδερφή της. Μεταξύ 7.34 και 9.17 τηλεφώνησε σπίτι 26 φορές και όταν γύρισε σπίτι τα μεσάνυχτα τη βρήκε κρεμασμένη. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ