2018-06-07 08:44:28
Φωτογραφία για Λαμία: Έκλεψαν Laptop από ιατρείο και βγήκαν βόλτα στην πλατεία
Έμπλεξαν όμως σε καυγά και βρέθηκαν με χειροπέδες Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης (6/6/18) στο κέντρο της Λαμίας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης, δύο ανήλικοι Ρομά ηλικίας – κατά δήλωσή τους – 16 και 17 ετών, για κλοπή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (Laptop) από ιατρείο που βρίσκεται στην οδό Βύρωνος.

Οι δύο ανήλικοι μαζί με άλλον έναν ανήλικο Ρομά είχαν κατορθώσει να τρυπώσουν σε ανύποπτο χρόνο στο ιατρείο και να αφαιρέσουν τον υπολογιστή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια.

Κάποιοι όμως τους είχαν δει να περιφέρονται στην είσοδο του ιατρείου και οι υποψίες έπεσαν επάνω τους.

Πριν προχωρήσουν οι έρευνες όμως για την κλοπή, στο κέντρο της αστυνομίας σήμανε συναγερμός για σοβαρό επεισόδιο με νεαρούς Ρομά κι άλλους «θαμώνες» της πλατείας Πάρκου στο κέντρο της πόλης.

Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο οι νεαροί Ρομά που μετά την κλοπή είχαν βγει βόλτα στο γνωστό «στέκι». Εκεί για ασήμαντη αφορμή πιαστήκαν στα χέρια με άλλη παρέα με αποτέλεσμα να διαδραματιστούν όσα διαβάσατε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.


Για κακή του τύχη ο ένας Ρομά έπεσε στα χέρια της ΔΙΑΣ κι αργότερα ομολόγησε την κλοπή του Laptop αφού τον είχαν αναγνωρίσει. Ομοίως και με τον δεύτερο νεαρό συλληφθέντα.

Μάλιστα στη συνέχεια υπέδειξαν στους αστυνομικούς ότι τον υπολογιστή τον είχαν κρύψει στο σπίτι τους που βρίσκεται κοντά στο κέντρο, ο οποίος τελικά επέστρεψε στον κάτοχό του, ενώ σε βάρος των Ρομά σχηματίστηκε πρόσθετη δικογραφία για κλοπή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ