2018-06-07 12:35:55
Φωτογραφία για ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΙΚΗ ΔΟΥΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!!

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΟΥΝΗ ΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΣΤΟ «MOULTI EUROPEAN OPEN TAEKBONTO» ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΝ 4-6-2018.

             Κορύφωσε τις επιτυχίες του ο δραστήριος σύλλογος του Αστακού στο TAEKBONTO, πετυχαίνοντας μία μεγάλη και σημαντική διάκριση  

 Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε την 4-6-2018 σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα το «MOULTIEUROPEAN OPEN», το οποίο διεξάγεται στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και συμμετέχουν χώρες από όλη την Ευρώπη. 

        Οι τέσσερις πρώτοι από κάθε κατηγορία βάρους συγκροτούν την Εθνική Ομάδα της χώρας τους και θα συμμετέχουν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει το φθινόπωρο, πιθανόν στην Πολωνία. Ο Σύλλογος του Αστακού συμμετείχε στο εν λόγω πρωτάθλημα με δύο αθλήτριες. 

     Την ΔΟΥΝΗ ΝΙΚΗ και την ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, κυνηγώντας το όνειρο. 


         Η αθλήτρια ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ηττήθηκε στον κρίσιμο αγώνα των μεταλλίων από την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, η οποία κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο, και έτσι κατέλαβε την 5η θέση, αποκτώντας σημαντική εμπειρία για το μέλλον. 

         Ότι δεν κατάφερε η Δέσποινα, το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο η Νίκη, η οποία έφτασε στον τελικό της κατηγορίας της δίνοντας πραγματικές μάχες. 

       Είχε προηγηθεί ντέρμπι με την τουρκάλα πρωταθλήτρια στο οποίο βγήκε νικήτρια με 8-7!!!

        Στον τελικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την “τεράστια” ρωσίδα αθλήτρια, η οποία είχε φτάσει πανηγυρικά στον τελικό καθαρίζοντας με νοκ-άουτ και εκεί ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ έδειξε την ψυχή του, αφού η αθλήτρια του Αστακού δεν πτοήθηκε από την σωματική υπεροχή του αντιπάλου, παλεύοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, χάνοντας οριακά με 6-4, μετά από μεγάλη μάχη.

Ο Δάσκαλος κ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δήλωσε σχετικά με την επιτυχία:

     «Αισθάνομαι χαρούμενος και δικαιωμένος γιατί κουραστήκαμε πολύ μέχρι να φτάσουμε εδώ. Σίγουρα όλοι όσοι φτάνουν εδώ κουράζονται. Αλλά υπάρχει διαφορά όταν φτάνει ένας αθλητής από ένα τόσο μικρό μέρος στην Εθνική Ελλάδος και σε πανευρωπαϊκό, διότι δεν έχει την ίδια στήριξη σε σχέση με αθλητές μεγάλων πόλεων. 

       Δεν έχει δίπλα του τόσες ευκαιρίες, ούτε επιστημονική ομάδα διαφόρων ειδικοτήτων να τον πλαισιώνουν, πράγμα απαραίτητο για να ανέβει ψηλά ένας αθλητής. 

          Στην ουσία, εκτός των γονιών είμαι εγώ ο αθλητής και η ψυχή μας. Αυτός είναι ένας λόγος που η διάκρισή μας έχει, κατά τη γνώμη μου, ιδιαίτερη αξία. 

         Το γεγονός ότι έχουμε αθλήτρια στην εθνική ομάδα σε ολυμπιακό άθλημα με τεράστιο ανταγωνισμό θεωρώ είναι τιμή για τον τόπο μας, και θα μου επιτρέψετε με ταπεινότητα να πω πως αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί συνέβαλα, τουλάχιστον από τον τομέα μου, τον “ΜΙΚΡΟ ΑΣΤΑΚΟ” να τον προβάλω και να τον φτάσω σε τέτοιο βάθρο. 

          Συγχαρητήρια και στις δύο αθλήτριες που είχα μαζί μου σε αυτό το μοναδικό ταξίδι για την προσπάθεια και την απόδοσή τους. 

         Καλή επιτυχία εύχομαι στον αθλητή μας ΧΡΟΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ο οποίος αγωνίζεται σε λίγες μέρες και αυτός κυνηγώντας την πρόκριση στο ίδιο πρωτάθλημα. 

      Ευχαριστώ όλους εσάς που με διαφόρους τρόπους ο καθένας δείχνετε την αγάπη σας και την στήριξή σας στην προσπάθεια των παιδιών.

Σας ευχαριστώ!»

Δελτίο Τύπου

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ