2018-06-07 18:36:35
Φωτογραφία για Μια υποψηφιότητα – έκπληξη για τις επόμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές
Ένας μεγιστάνας του διαδικτύου θέλει να γίνει ο πρώτος «Πρόεδρος των κρυπτονομισμάτων» Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη τον Τζον ΜακΆφι ως τον ιδρυτή του γνωστού antivirus McAfee, και έναν από τους πλέον διάσημους υπέρμαχους των κρυπτονομισμάτων, όμως πλέον θα τον μάθουμε και για κάτι πιο σημαντικό από τις επιχειρήσεις και τον κόσμο του διαδικτύου: τη φιλοδοξία του να γίνει μόνιμος κάτοικος του Λευκού Οίκου.

Την Κυριακή, ο ΜακΆφι ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter την απόφασή του να δηλώσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020 ώστε να «υπηρετήσει καλύτερα την κοινότητα του κρυπτονομίσματος». Σημείωσε, μάλιστα, πως είτε θα κατέβαινε στις εκλογές με το Κόμμα των Φιλελεύθερων, είτε θα σχημάτιζε το δικό του κόμμα.

Αν όντως πράξει κάτι τέτοιο, θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη συμμετοχή του ΜακΆφι στις προεδρικές εκλογές. Η πρώτη έγινε το 2016, όταν επιχείρησε -χωρίς επιτυχία- να πάρει το χρίσμα του Κόμματος των Φιλελεύθερων από τον Κυβερνήτη του Νέο Μεξικό, Γκάρι Τζονσον.


Στην ανακοίνωσή του στο Twitter έσπευσε, μάλιστα, να διευκρινίσει ότι ακόμα και αν κάποιος τον νικήσει στις εκλογές, το σημαντικό είναι ότι θα αγωνιστεί εναντίον όποιου και αν είναι στο αντίθετο στρατόπεδο.

Όπως σημείωσε το τηλεοπτικό κανάλι ABC, ο ΜακΆφι έχει περάσει από πολλά στάδια στη ζωή του. Από θρύλος της τεχνολογίας, σε ύποπτο για μια ανεξιχνίαστη δολοφονία στο Μπελίζ, και τέλος ως υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Θα τα καταφέρει;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ