2018-06-08 16:11:42
Φωτογραφία για Eπιστημονική ημερίδα με θέμα «Λοιμώξεις Αναπνευστικού και Πυροσβέστες»
Παρουσία του Συντονιστή Υποστήριξης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγου ΠΣ Ιωάννη Ράμφου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07 Ιουνίου, επιστημονική ημερίδα με θέμα

«Λοιμώξεις Αναπνευστικού και Πυροσβέστες». Η επιστημονική εκδήλωση διοργανώθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην Αθήνα.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν: η κ.Παρασκευή Κατσαούνου Επίκουρη Καθηγήτρια Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ, «ΓΝΑ Ευαγγελισμός», η οποία ανέλυσε το θέμα «Τσιγάρο και Πυροσβέστες», η κ. Νικολέτα Ροβίνα Επίκουρη Καθηγήτρια Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία», η οποία ανέλυσε το θέμα «Η οξεία επίδραση του καπνού σε αεραγωγούς και συστηματική κυκλοφορία», η κ. Σταματούλα Τσικρικά Επίκουρη Επιμελήτρια Β΄ Πνευμονολογίας, «ΓΝΑ Ευαγγελισμός» η οποία μίλησε για τις Συνηθέστερες λοιμώξεις του αναπνευστικού και ο κ.Αλέξανδρος Τσακατίκας Πνευμονολόγος Πύραρχος Υγειονομικού Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος μίλησε για την επίδραση των τοξικών αερίων στο αναπνευστικό σύστημα.


Με το πέρας των ομιλιών ο Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην κ. Παρασκευή Κατσαούνου, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης διενεργήθηκε προληπτικός σπιρομετρικός έλεγχος, στους παρευρισκόμενους .

Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Διοικητής της πόλης του Πειραιά Αρχιπύραρχος Ιωάννης Σταμούλης, Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αττικής, συνδικαλιστικοί φορείς του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και μεγάλος αριθμός συναδέλφων και πολιτών.

      
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ