2012-06-02 22:38:41
Φωτογραφία για Πάτρα: Βρέθηκε οπλισμένο ψαροτούφεκο στην πλατεία Όλγας
Φόβο και έντονη ανησυχία, προκαλεί η είδηση ότι ένα ψαροντούφεκο, βρέθηκε κρυμμένο με επιμέλεια σε σημείο της πλατείας Όλγας. Μάλιστα ήταν οπλισμένο και ανασφάλιστο. Το εύρημα έχει θορυβήσει όσους ενημερώθηκαν γι' αυτό καθώς δεν είναι συνηθισμένο το φαινόμενο να ανακαλύπτεται τυχαία ένα ψαροντούφεκο σε μια πλατεία που σφύζει από ζωή και βρίσκουν σε αυτή φιλόξενο καταφύγιο δεκάδες παιδιά κάθε μέρα.

Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν ήταν κρυμμένο στην πλατεία από κάποιους λάτρεις των καταδύσεων και του υποβρύχιου ψαρέματος, αλλά από κάποιον ή κάποιους που ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν σαν όπλο (είτε αμυντικό είτε επιθετικό).

Η καθημερινότητα στην πλατεία έχει γίνει δύσκολη για τους περίοικους και τους επαγγελματίες της περιοχής εδώ και πολύ καιρό.

Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής έχουν διηγηθεί συμβάντα που δείχνουν ότι η ανασφάλεια βασιλεύει σε έναν κοινόχρηστο χώρο που κάποτε αποτελούσε χώρο αναψυχής και ξεκούρασης για τους πατρινούς. Σήμερα τον αποφεύγουν, ενώ ακόμη και στην παιδική χαρά... δεν παίζει ούτε ένα παιδί.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ