2018-06-09 22:51:35
Φωτογραφία για Ο Lewis Hamilton και η MV Agusta “ξαναχτυπούν” με την Brutale 800 RR LH44
Φαίνεται πως ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 και η MV Agusta έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση τα τελευταία χρόνια.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η τρίτη περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτα που δημιουργεί η MV Agusta, η οποία φέρει την υπογραφή του Βρετανού πιλότου.

Αυτή τη φορά τα διακτριτικά του Hamilton “ντύνουν” μία Brutale 800 RR, μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυμνές μοτοσυκλέτες που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η “εκτέλεση” έχει γίνει σε μαύρο και κόκκινο χρώμα με το όνομα του Βρετανού, αλλά και τα αρχικά και τον αγαπημένο του αριθμό να κάνουν την εμφάνισή τους τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος της εξωτικής Brutale 800 RR.

Φυσικά πολλά από τα στάνταρ περιφερειακά, έχουν αντικατασταθεί από άλλα ακόμη υψηλότερης ποιότητας, ενώ το εμπρός μέρος του υβριδικού πλαισίου (μπροστά ατσάλινο χωροδικτύωμα και πίσω πλάκες αλουμινίου) είναι βαμμένο λευκό για να ξεχωρίζει. Η πανέμορφη εξάτμιση με τις τρεις απολήξεις, που τονίζουν την τρικύλινδρη φύση του μοτέρ των 800 κ.εκ. και 140 ίππων, είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

Η μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε 144 αντίτυπα, τα οποία είναι σχετικά πολλά δεδομένης και τις ούτως ή άλλως μικρής παραγωγής της ιταλικής εταιρίας. Όπως και να έχει κάτι μας λέει ότι δεν θα μείνει ούτε μία στο ράφι.
NewsAuto.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ