2012-06-02 23:16:04
Φωτογραφία για Δύσκολη νίκη για την Αγγλία, 1-0 το Βέλγιο
Η Αγγλία μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στο Βέλγιο, ωστόσο επικράτησε με 1-0 των «κόκκινων διαβόλων», στο τελευταίο φιλικό των «τριών λιονταριών» πριν από την έναρξη του Euro 2012.

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ πέτυχε στο 36’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ και αποτέλεσε το κρας-τεστ για τους Άγγλους, εν όψει της συμμετοχής τους στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μοναδικό μελανό σημείο στο ματς για τα «τρία λιοντάρια» ήταν ο τραυματισμός του Γκάρι Κέιχιλ, που αποχώρησε στο 17ο λεπτό έπειτα από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Τζόι Χαρτ. Πάντως, η κατάσταση του Άγγλου διεθνούς άσου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κέβιν Μιραλάς του Ολυμπιακού ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα των Βέλγων και αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό.

Αγγλία: Χαρτ, Τζόνσον, Κόουλ, Κέιχιλ (19’ Λέσκοτ), Τέρι (70’ Γιαγκέλκα), Τζέραρντ (83’ Χέντερσον), Μίλνερ, Πάρκερ, Γιάνγκ (66’ Ντεφό), Τσάμπερλεϊν (66’ Γουόλκοτ), Γουέλμπεκ (53’ Ρούνεϊ)

Βέλγιο : Μινιολέ, Βερτόνχεν, Βερμάελεν, Ζιλέ, Σίμονς, Μέρτενς (72’ Λουκάκου), Βίτσελ, Αζάρ, Φελαϊνί, Μιραλάς (59’ Τσαντλί), Ντεμπελέ
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ