2012-06-03 00:11:41
Φωτογραφία για Με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς;
Στο διάστημα που ο Σέρβος τεχνικός πρόλαβε να μιλήσει, στη συνέντευξη τύπου, πριν μπουν οι κάφροι και τα σπάσουν, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αργοπορία που επέδειξε η διοίκηση του Παναθηναϊκού ως προς τις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν μεταξύ των δύο πλευρών. Ο ίδιος εξέφρασε επιθυμία να παραμείνει, αλλά όπως εξήγησε αυτό εξαρτάται από το τί θα ακούσει για το μπάτζετ και το γενικό πλάνο.

«Το αίσθημά μου είναι το ίδιο. Ειλικρινά πιστεύω ότι τα πράγματα που έγιναν από την διοίκηση έγιναν πολύ αργά και το πιο σημαντικό θέμα είναι να συνειδητοποιήσουν άμεσα οι άνθρωποι της ομάδας τι θέλουν και ποια θα είναι η μορφή της ομάδας στην επόμενη σεζόν. Έτσι και αλλιώς πρέπει να έχουμε άμεσα αποφάσεις γιατί έχουν τελειώσει σχεδόν όλων τα συμβόλαια οπότε οι αποφάσεις πρέπει να είναι γρήγορες. Αναμφίβολα είναι απόφαση της ομάδας Χωρίς καμία αμφιβολία η θέλησή μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί εδώ
. Αυτή είναι η θέλησή μου. Μιλάω όμως για κάποιες αποφάσεις που είναι μεγαλύτερες από αυτό το γεγονός», υπογράμμισε ο κ. Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε: «Στην προτελευταία συνέντευξη Τύπου είπα ότι μετά από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό δεν νιώθω απλά ένας προπονητής εδώ. Νιώθω μέλος της ομάδας αυτής, ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι μου. Η σχέση μας έχει περάσει αυτά τα χρόνια σε ένα άλλο επίπεδο».

Για τη σειρά των τελικών, παραδέχθηκε ιπποτικά την ανωτερότητα του αντίπαλου: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς σε αυτή την σειρά, ήταν σημαντικό το πλεονέκτημα της έδρας, ειδικά όταν φτάσαμε σε πέντε ματς».

Όσο τον Ντούσαν Ίβκοβιτς; «Δεν έχω κάτι καινούριο να πω για τον κουμπάρο μου. Όπου και να έχει δουλέψει, το έχει κάνει με μεγάλα αποτελέσματα και το ίδιο έκανε και φέτος. Είχαν μία εκπληκτική σεζόν».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γαλάζια πανστρατιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γαλάζια πανστρατιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ