2018-06-11 19:07:18
Φωτογραφία για Υποβιβάζεις το λειτούργημα που σου παρέχει ασφάλεια, ασυλία, οικονομική άνεση και υποτιμάς συνεργάτες και συναδέλφους - κείμενο αστυνομικού
Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού: Βλέπω ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, αμφιφυλόφιλοι και άλλα άτομα με σεξουαλικές προσωπικές επιλογές. Αναφαίρετο δικαίωμα

τους και το οποίο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει. Όμως......... Παρά το απολογητικό το ή των συγκεκριμένων Αστυνομικών (ενώ το όνομα του ομιλητή Αστυνομικού είναι γνωστό, όπως και η Υπηρεσία του, για κάποιους λόγους δεν το αναφέρω), υπέπεσε σε σωρεία ατοπημάτων και σφαλμάτων, προς όφελος του. Αγαπητέ φίλε, αφού υπηρετείς σε μια ομοφοβική, οπισθοδρομική και προβληματική Υπηρεσία, κατά τα λεγόμενα σου, γιατί δεν κάνεις κάτι απλό για να λυτρωθείς?

Απλά παραιτείσαι και σταδιοδρομίας κάπου αλλού, πιο ελεύθερα, πιο απελευθερωμένα, πιο πολιτισμένα. Η απάντηση απλή. Καλύπτεσαι και κρύβεσαι πίσω από το βαθμό και την Υπηρεσία σου, μιλώντας εκ του ασφαλούς, έχοντας και την οικονομική εξασφάλιση. Δεν σε κρατάει κάποιος παρά τη θέληση σου στην Αστυνομία. Μιλάς κάνοντας χρήση υποτιμητικών εκφράσεων και χαρακτηρισμών για την Ελληνική Αστυνομία, που λόγω θέσης και βαθμού σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά, προσβάλοντας και θίγοντας συναδέλφους σου. 


Αναξιοπρεπές. Ανήθικο. Αλητήριο. Προφανώς, δεν έχεις λάβει γνώση ή δεν έχεις ενημέρωση εδώ και δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες χρόνια, πόσοι συνάδελφοι σου θυσιάστηκαν εν ώρα διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα ταύτης, για να υπερασπιστούν και να προστατέψουν τον Έλληνα πολίτη καθημερινά. Για να κάθεσαι στο γραφείο σου εσύ ασφαλής και να σκέφτεσαι την επόμενη ΛΟΑΤΚΙ εκδήλωση / κίνηση. Ένας εκ των θανόντων εν ώρα διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα ταύτης, ήταν και ο πατέρας μου, υπηρετών άψογα επί 28 συναπτά έτη την Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή, την Αστυνομία Πόλεων και την Ελληνική Αστυνομία. 

Το ότι η Ελληνική Αστυνομία σου παρέχει ανέσεις και προνόμια, έπρεπε να το εκτιμήσεις και να το σεβαστείς. Πράγμα το οποίο δεν έχεις μάθει μάλλον στη ζωή σου. Να εκτιμάς και να σέβεσαι. Υπάρχουν χιλιάδες Αστυνομικοί που επί 24ώρου βάσεως και σε κάθε βάρδια, χύνουν τόνους ιδρώτα και σε ακραίες περιπτώσεις χύνουν το αίμα τους, για να σταθούν αξιοπρεπώς στο ύψος τους και να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους με επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια. 

Εν κατακλείδει, υποβιβάζεις το λειτούργημα που σου παρέχει ασφάλεια, ασυλία, οικονομική άνεση και υποτιμάς συνεργάτες και συναδέλφους, οι οποίοι σε αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και συναδελφικότητα, χωρίς ποτέ να σε έχουν ειρωνευτεί, υποτιμήσει, εξυβρίσει ή χλευάσει. Τουναντίον, σου έχουν φερθεί πιο καλά και από τα πιο στενά σου άτομα. 

Εάν οι κόλποι της Αστυνομίας σε ενοχλούν, σε καταπιέζουν ή σε ζορίζουν, κάλλιστα υποβάλλεις την παραίτηση σου. Έστω για λίγη αξιοπρέπεια και ηθική. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα αγαπητέ, να υποτιμάς, χλευάζεις, μέμφεσαι ένα λειτούργημα, το οποίο έχει προσφέρει ως πρόβατα επί σφαγή πολλούς Αστυνομικούς για το δημόσιο καλό και ασφάλεια. Λίγη αξιοπρέπεια και ηθική αγαπητέ ποτέ δεν έβλαψε. Εάν παρόλα αυτά επιμένεις να θεωρείς ότι πιέζεσαι, ζορίζεσαι, υποτιμάσαι ή αντιμετωπίζεις δυσχέρειες, γνωρίζεις την έξοδο από την Αστυνομία. Εκτός εάν δεν συνάδει με το προσωπικό όφελος σου και όσα σου παρέχει η επαγγελματική σου ασυλία / προστασία. Τότε ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ρόλο και το σκοπό και απλά αγανακτεί και οργίζεται..
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ